Jinak uz vim, co s tim, jeste musim zaexperimentovat:
https://www.dpreview.com/forums/thread/4065712
A musim zaklepat, ze s presnost AF jsem na tom nastesti v pohode

Moderátor: Pete2
pe-pa píše:Ahoj Jardo, dovolil jsem si jednu tvoji trochu jinak upravit. Ty tvoje fotky zimni krajiny mi pripadaji jako kdyby byly foceny v Cine blizko Pekingu kdyz tam maji smog.... Trochu se prinut videt tu vasi krajinu zdraveji....
pe-pa píše:Jardo, delej jak rozumis, mi je to opravdu fuk.Mlha, ok, ale ne sedozluta, cinsky smogova, tak nanejvys neutralne seda; ale to je tvoje vec. A moje modra? Ta je mi take fuk.....
![]()
Muj naprosto soukromy nazor je, ze hudlarum Sigma do ruky vubec nepatri; (vcetne me, samozrejme) tak leda a nanejvys automaticka krabicka; mezi nami, kdyz to bude nejaka co nejmodernejsi, tak ty fotky udela v JPG o hodne lepsi...
jajakm píše:pe-pa píše:Ahoj Jardo, dovolil jsem si jednu tvoji trochu jinak upravit. Ty tvoje fotky zimni krajiny mi pripadaji jako kdyby byly foceny v Cine blizko Pekingu kdyz tam maji smog.... Trochu se prinut videt tu vasi krajinu zdraveji....
Petře ale v době focení byla opravdu mlha a světlo bylo rozptýlené, jak se slunce prodíralo přes tu mlhu. Podívej se na moje předcházející fotky, kde je ta mlha vidět víc. Ty jsi svojí úpravou z toho udělal krásný slunečný zimní den. Tak to ale nebylo. Tvoji zálibu v modré komentovat nebudu. Každý máme svůj vkus.Jarda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků