Mily Jarousi, vubec ti neodporuji, kdybych byl aspon zpola takovy znalec a odbornik jako ty

, tak snad ano; neumim to z duvodu me naproste neznalosti; bohuzel...... Ale takhle.....bojim se, bojim..... Ty tomu holt rozumis, klobouk dolu

. A ty tvoje fotky tady..... jedna basen!!!!

Chlapce, vzdyt ty jsi fakt moravska velicina,jednicka, umelec!!!!!!!

Konecne je zde nekdo, kdo tomu rozumi a tudiz i moznost nam ty nase zprznene fotky posoudit a poradit napriste co a jak. Vlastne nyni v tvem fundovanem poslednim prispevku jsi to uz mohl udelat. Divim se, ze mne nechavas dale tapat v temnotach.... Ale nest; verim, ze az budu fotit aspon ty tri roky jako ty, myslim s digi, ovsem jen s mymi dvema SD 9-kami, ze se hodne naucim; aspon si myslim, ze mozna vic nez ty s tou Merrill do dnes, protoze ty moje primitivni fotaky za almuznu koupene, jak rikas z rozumu, maji maly pocet sensorovych bunek a tak nemusim jako ty zapasit se zmensovacimi procesy, ktere na krase zadnemu Merrillovi nepridaji. Ale nejsem zavistivy.
Ano, Merrilla, Quattro a vubec vsechny ty Sigmy, SD10, SD14, SD15, vsechna ta DP-cka, jsem prodal lidem daleko urcite schopnejsim s nimi fotit nez ja, nebot je to uz jasne, jsem pekny bridil; uz chodim od vcerejska trenovat tridit brambory.
Takze, ja chudas

( ale chodim rano na flasky

) jsem vubec rad, ze si mohu sem tam aspon s temi nejhorsimi Sigmami vsech dob, jmenovite s SD 9-kami fotit aspon tak spatne fotky, ktere tady taky pak ukazuji.
Cozpak ta moje fialova asfaltka; to je holt neco tak normalniho a ze jsem to zachytil tou spatnou SD 9, sice primitivne, ale preci jenom.
Zousel jsem tu tvou Merrill napodobit, ale nejde to asi to jit nepujde; holt 15 MP jsou 15MP!

Take to je videt na tve fantasticky dobre, excellentni fotce, kde zase u vas, jak je videt to barvi jinak, ale daleko sympticteji; treba zde, mimo jine....

SDIM8075.jpg
P.S. Uz jsi si koupil nejakou tu odbornou literaturu? Doporucuji anglicke odborne knizky, ty to maji nejlip a nejkrasneji, vcetne odrazovych prikladu, vubec nejlepsi..... Snad ovladas anglictinu? Prekladatel (Automaticky) ti to neprelozi spravne.....
P.S.II. Dovolis mi aspon, na znameni ucty k tvym znalostem foceni, rikat Mistre?