MiraM píše:FDF : S tím Vaňkem jsi mě potěšil!!
Haška mám rád, hned bych mu dal Nobelovu cenu za literaturu a Nobelovu cenu míru. M
Miro, máš SZ.

MiraM píše:FDF : S tím Vaňkem jsi mě potěšil!!
Haška mám rád, hned bych mu dal Nobelovu cenu za literaturu a Nobelovu cenu míru. M

, jen to byla ta verze s "bleskem"
 , jen to byla ta verze s "bleskem"  

monikash píše:EDO: A není to jedno, jestli je růže slitá? Já byla včera z toho horka a pobíhání se sonkou taky slitá.
Hlavní je dobrá nálada a "entuziastické" fotky.
 Ale proč to na foto!!!diskusi nezmínit, neřešit, když to již předemnou načli hoši - tedy proč se ptáš jen mě???
  Ale proč to na foto!!!diskusi nezmínit, neřešit, když to již předemnou načli hoši - tedy proč se ptáš jen mě??? 

Jarouš píše:Nedalo mi to a taky jsem zkusil červenou při různých expozicích. Přepaly nejsou ani na té nejsvětlejší. Je to bez úprav, pouze vyvolané RAWy a zmenšeno.

ODSakEda píše:Je to jednoAle proč to na foto!!!diskusi nezmínit, neřešit, když to již předemnou načli hoši - tedy proč se ptáš jen mě???

Jarouš píše:S tou rezervou je to diskutabilní, Josefe....

Zeiss Icon mám taky, pěkně ve vitrínce, pár desek by se ještě našlo, taky jsem dokoupil nasazovací rollkazetu 6x9....   I Zenit by se našel - i když ne ten původní, kterej jsem chodil obdivovat v Brně k Jakubovi...  Nakonec jsem si jej pořídil a protože nebylo na pořádnej objektiv, koupil jsem si alespoň makrokroužky, se kterými ten Helios vypadal už docela profi
  Zeiss Icon mám taky, pěkně ve vitrínce, pár desek by se ještě našlo, taky jsem dokoupil nasazovací rollkazetu 6x9....   I Zenit by se našel - i když ne ten původní, kterej jsem chodil obdivovat v Brně k Jakubovi...  Nakonec jsem si jej pořídil a protože nebylo na pořádnej objektiv, koupil jsem si alespoň makrokroužky, se kterými ten Helios vypadal už docela profi  

Stanley 900 píše:Mosoj, jestli to byl Ariflex, tak ty dělají špičkové kamery
 .
.
premekh píše:Když je řeč o prvních foťácích, obdivuju a závidím všem, kteří fotili na analog a obzvlášť těm, kteří si fotky vyvolávali sami. Já jsem poznal jen digitál, začínal jsem na tomhle: https://www.dpreview.com/articles/59637 ... aminoltaxg ......

, ale zaplatil jsi je!...
 , ale zaplatil jsi je!...  

premekh píše:I když, při tom, jak mám obě ruce levý, tak asi můžu být rád, že jsem se s analogem nepotkal.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků