A vůbec do prdele....mám v sobě tři dvanáctky Radegast ,,na žal a vztek" , tak mne nikdo nes..te ! To bych nebyl já, abych v téhle dnešní ,,zlodějské době" neměl smůlu a zase nenaletěl

. Místo podstatně vylepšeně verze DAL II , mi dneska domů ( za stejnou cenu ) dorazil z Aaronu obyčejný celoplastový DAL ! Když jsem tam volal a urgoval to, tak mi bylo sděleno že se moc omlouvají
za chybu na stránkách. Těch ,,chyb" je ale podezřele moc....na fotce je prachotěsná verze WR ( což jsem už předem tušil že za tu cenu je nesmysl ), název zboží je verze DAL II, v diskusi se prodejce také zmiňuje o verzi DAL II a i mailem mi přišlo potvrzení o objednání verze DAL II ! Takže jsem namítl že se jedná o klamání spotřebitele. Odpovědí mi byla omluva za chybu nějakého kolegy co má na starosti web a ať to pošlu zpět ( inu zkusili jsme to...neprošlo to...tak to třeba ,,sežere" jiný trouba

). Po několika dalších telefonátech ( samozřejmě z mojí iniciativy a na můj účet ) jsem se dozvěděl, že se jedná o objektivy
z různých ( cenově výhodných ) setů které rozebrali a prodávali zvlášť těla a objektivy. Někdy jim zbyly DAL a někdy vylepšené DAL II , ale prodávali je ( údajně ) za stejnou cenu a já mám smůlu, že už mají jen DAL a na stránce to zapomněli předělat

!!.
Jsem v podstatě dobrák, ale co je moc, to je moc! Po dalším nepříjemném hovoru z mé strany ( a vyhrůžce ČOI ) mi bylo nabídnuto ,,odškodnění" ve formě UV filtru , který už ale mám, tak jsme se dohodli alespoň na obyč.gumové cloně Hama ( origo Pentax za cenu větší než objektiv zákonitě neprošla

).
Karlík
PS: tak jen čekám, jestli bude i poštovné zdarma a nebo mi k ceně clony 210,- naúčtují poštovné 90,-....při mém štěstí a dnešní zlodějské morálce to tak bude