.
. 

), ale klíč,, Bosch" pro mne dodnes byl takový ten co měl kulatou tyčku na začátku s kuželem a ,,vybráním" ...nejspíš jsem celý život žil omylu
 ), ale klíč,, Bosch" pro mne dodnes byl takový ten co měl kulatou tyčku na začátku s kuželem a ,,vybráním" ...nejspíš jsem celý život žil omylu   . Stejně jako že Red Hunter ,,musí" mít podle názvu rudou barvu...děda ho mněl v typické ,,britské zelené"
. Stejně jako že Red Hunter ,,musí" mít podle názvu rudou barvu...děda ho mněl v typické ,,britské zelené"   

A v 89 jsem na revoluci jen nekoukal v TV...,  ale pro svoje svobody i něco dělal! A to jsem byl na vojně - momentálně na vopušťáku a hrozil mi případně vojenský!!! soud! (za účast na demonstracích a na schůzkách se zakladateli OF často chartisti, disidenti, političtí vězni a pod.) Strach jsem měl, to jo, ale dodnes nelituji!!!
 A v 89 jsem na revoluci jen nekoukal v TV...,  ale pro svoje svobody i něco dělal! A to jsem byl na vojně - momentálně na vopušťáku a hrozil mi případně vojenský!!! soud! (za účast na demonstracích a na schůzkách se zakladateli OF často chartisti, disidenti, političtí vězni a pod.) Strach jsem měl, to jo, ale dodnes nelituji!!!  A nebýt jí (revoluce a převratu), tak na ten (nejen!) "Bošák" právěže ani nikdy nepřidu, Stane
 A nebýt jí (revoluce a převratu), tak na ten (nejen!) "Bošák" právěže ani nikdy nepřidu, Stane 

. Místo podstatně vylepšeně verze DAL II , mi dneska domů ( za stejnou cenu ) dorazil z Aaronu obyčejný celoplastový DAL ! Když jsem tam volal a urgoval to, tak mi bylo sděleno že se moc omlouvají za chybu na stránkách. Těch ,,chyb" je ale podezřele moc....na fotce je prachotěsná verze WR ( což jsem už předem tušil že za tu cenu je nesmysl ), název zboží je verze DAL II, v diskusi se prodejce také zmiňuje o verzi DAL II a i mailem mi přišlo potvrzení o objednání verze DAL II ! Takže jsem namítl že se jedná o klamání spotřebitele. Odpovědí mi byla omluva za chybu nějakého kolegy co má na starosti web a ať to pošlu zpět ( inu zkusili jsme to...neprošlo to...tak to třeba ,,sežere" jiný trouba
 . Místo podstatně vylepšeně verze DAL II , mi dneska domů ( za stejnou cenu ) dorazil z Aaronu obyčejný celoplastový DAL ! Když jsem tam volal a urgoval to, tak mi bylo sděleno že se moc omlouvají za chybu na stránkách. Těch ,,chyb" je ale podezřele moc....na fotce je prachotěsná verze WR ( což jsem už předem tušil že za tu cenu je nesmysl ), název zboží je verze DAL II, v diskusi se prodejce také zmiňuje o verzi DAL II a i mailem mi přišlo potvrzení o objednání verze DAL II ! Takže jsem namítl že se jedná o klamání spotřebitele. Odpovědí mi byla omluva za chybu nějakého kolegy co má na starosti web a ať to pošlu zpět ( inu zkusili jsme to...neprošlo to...tak to třeba ,,sežere" jiný trouba   ). Po několika dalších telefonátech ( samozřejmě z mojí iniciativy a na můj účet ) jsem se dozvěděl, že se jedná o objektivy z různých ( cenově výhodných ) setů které rozebrali a prodávali zvlášť těla a objektivy. Někdy jim zbyly DAL a někdy vylepšené DAL II , ale prodávali je ( údajně ) za stejnou cenu a já mám smůlu, že už mají jen DAL a na stránce to zapomněli předělat
  ). Po několika dalších telefonátech ( samozřejmě z mojí iniciativy a na můj účet ) jsem se dozvěděl, že se jedná o objektivy z různých ( cenově výhodných ) setů které rozebrali a prodávali zvlášť těla a objektivy. Někdy jim zbyly DAL a někdy vylepšené DAL II , ale prodávali je ( údajně ) za stejnou cenu a já mám smůlu, že už mají jen DAL a na stránce to zapomněli předělat   !!.
 !!.  ).
 ). 

já bych jim to otloukl o hlavu a koupil jinde
     já bych jim to otloukl o hlavu a koupil jinde 
 . Ještě že to mám i v mailové objednávce....tu už mi ,,nepoopraví". A navíc si ( vyškolen dnešní vyjeb...cí dobou ) pořizuji při objednávce ,,snímky" dotyčné webové stránky
 . Ještě že to mám i v mailové objednávce....tu už mi ,,nepoopraví". A navíc si ( vyškolen dnešní vyjeb...cí dobou ) pořizuji při objednávce ,,snímky" dotyčné webové stránky   

. Podíval jsem se na některé fotostránky na fotky od pokročilých účastníků kurzů makrofotografie ( s o hodně kvalitnější a dražší fototechnikou ) a už jsem zase v klidu. Vyndal jsem z krabičky moji ,,testovací modelku" Zápřednici....chudinka sušená už nemá části nožek atd. ale pořád dobře poslouží...a cvaknul jsem jednu zkušební s tím novým objektivem a vypadá to že ostří jak má , tak už se s tou anabází kolem něj nemíním nervovat .
 . Podíval jsem se na některé fotostránky na fotky od pokročilých účastníků kurzů makrofotografie ( s o hodně kvalitnější a dražší fototechnikou ) a už jsem zase v klidu. Vyndal jsem z krabičky moji ,,testovací modelku" Zápřednici....chudinka sušená už nemá části nožek atd. ale pořád dobře poslouží...a cvaknul jsem jednu zkušební s tím novým objektivem a vypadá to že ostří jak má , tak už se s tou anabází kolem něj nemíním nervovat .

Stanley 900 píše:ODSákEda: To nechápu, kde jsi žil, že jsi musel po předání moci bez výstřeluject do Rakous, abys tam zjistil, že bošák je klíč
....
 Neobjevil jsem že ten klíč se jmenuje bošák, objevil jsem proč!!!!!
 Neobjevil jsem že ten klíč se jmenuje bošák, objevil jsem proč!!!!!   , když má na sobě PAL a né BOSCH...  A jasně ž ejsem měl kejvačku, taky Crossku 90-ku s (zase kopi...) 5-ti kvaltového šoupátkového Rotaxe
 , když má na sobě PAL a né BOSCH...  A jasně ž ejsem měl kejvačku, taky Crossku 90-ku s (zase kopi...) 5-ti kvaltového šoupátkového Rotaxe 
 je mi skoro 55! Jen jsem studoval až do 24 let
  je mi skoro 55! Jen jsem studoval až do 24 let  Byl jsem, po veliteli pluku ve Stříbře, 2. nejstarší voják v pluku
 Byl jsem, po veliteli pluku ve Stříbře, 2. nejstarší voják v pluku  

To není obecným jevem, trhem, ale konkrétním nezodpovedným člověkem, nebo nesolidním podnikem! Můžeš jít ke konkurenci!!! Za socíku a tedy při státním monopolu!!!!!!!!!!!... a tedy bez trhu a konkurence**lasta píše:Tak to seš v pasti tržního hospodářství
 , jsi mohl jít leda na lampárnu
, jsi mohl jít leda na lampárnu  ... Navíc dnes nejsi za drátama a tak rukojmí pouze CZ výrobců nebo dovozců
 ... Navíc dnes nejsi za drátama a tak rukojmí pouze CZ výrobců nebo dovozců   Nemáš 100% nabídkovou valutovou povinost! Ale volnou směnitelnost koruny
 Nemáš 100% nabídkovou valutovou povinost! Ale volnou směnitelnost koruny  Jen pro připomenutí těm, co rychle zapoměli (nebo pro mládí nezažili!) na netržní hospodářství, kdy jsem se strachem pašovali(!...) malou minoltu, ale i blbej fotoapapír ORWO z DDR
 Jen pro připomenutí těm, co rychle zapoměli (nebo pro mládí nezažili!) na netržní hospodářství, kdy jsem se strachem pašovali(!...) malou minoltu, ale i blbej fotoapapír ORWO z DDR  

Věděl jsem ale plno jiných věcí, sledoval jsem v pohraničí ORF a O3
 Věděl jsem ale plno jiných věcí, sledoval jsem v pohraničí ORF a O3  Ještě před 89. jsme s bráchem koupili Ford Cortinu ("Labuť") 1,6 OHC!
 Ještě před 89. jsme s bráchem koupili Ford Cortinu ("Labuť") 1,6 OHC!   V metalíze, na čož mnozí čučeli co to je?
 V metalíze, na čož mnozí čučeli co to je?  

. Na Amazonu v USA ho maj za 103 dolarů, to  je skoro 2500,- Kč: https://www.amazon.com/Pentax-Pentax-18 ... R77SD0KS0N. Hlavně u nás ten objektiv nikde jinde nemaj, ani verzi II ani WR. Myslím, že spíš než záměr v tom mají bordel, těch verzí 18-55 Pentax je několik, jako u jiných značek. Já měl zatím s Aaronem dobrou zkušenost, ale chce to telefonovat předem před objednáním, na webu má každej e-shop občas nesmysly. Koupil jsem u nich před 2 lety i výhodně se slevou mírně použitý (v krámě, asi 200 cvaků) tělo D800 a spokojenost. Mívají někdy dobrý výprodeje, i ten tvůj - nakonec
 . Na Amazonu v USA ho maj za 103 dolarů, to  je skoro 2500,- Kč: https://www.amazon.com/Pentax-Pentax-18 ... R77SD0KS0N. Hlavně u nás ten objektiv nikde jinde nemaj, ani verzi II ani WR. Myslím, že spíš než záměr v tom mají bordel, těch verzí 18-55 Pentax je několik, jako u jiných značek. Já měl zatím s Aaronem dobrou zkušenost, ale chce to telefonovat předem před objednáním, na webu má každej e-shop občas nesmysly. Koupil jsem u nich před 2 lety i výhodně se slevou mírně použitý (v krámě, asi 200 cvaků) tělo D800 a spokojenost. Mívají někdy dobrý výprodeje, i ten tvůj - nakonec   . Pavouček pěknej, kreslí dobře.
 . Pavouček pěknej, kreslí dobře. 

A technologe vyloženě neradla, pouze kopčili. Např. muzikanti kopčil nejvíce celé aparáty dokonce kamoš kopčil 28vstupý mixpult a nejen Marshall komba... Dokonce mikrofony Shure SM se kopčili! doslova. Nebo se lecos jen obšlahlo a zamaskovalo jinou ktrabicou
 A technologe vyloženě neradla, pouze kopčili. Např. muzikanti kopčil nejvíce celé aparáty dokonce kamoš kopčil 28vstupý mixpult a nejen Marshall komba... Dokonce mikrofony Shure SM se kopčili! doslova. Nebo se lecos jen obšlahlo a zamaskovalo jinou ktrabicou  ... Nemyslím si že su takový pesimista, jen jsem měl oči otevřený
 ... Nemyslím si že su takový pesimista, jen jsem měl oči otevřený  
 ...
 ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků