Jarous, dekuji za tvuj obdiv, ktery mne dost udivuje, ale jinak mne nechava chladnym; dokonce jsi mne ani nedonutil se pricurnout. Co to jen s tebou je mily hochu?
Co se tyce te zprofanovane fotky s temi prima stiny, ve kterych jsou i v tech nejhlubsich stinech prima detaily, na tvem zobrazeni krasne zelinkave, to se mi take moc libi, tak ti bohuzel na kvalitu tveho editoru nemohu odpovedet. Ale kvality editoru jsou opravdu ruzne. Ja nesetrim, nepouzivam creknute editory zadara, ale musim pouzivat bohuzel je ty sakramentsky drahe profesionalni, ktere za vsim vidi i tu nejmensi cislici, kterou nezahodi, ale pouziji k vypocitani az se z pocitace virtuelne kouri a snazi se ji tedy tu fotku ukazat jak cast nejakeho obrazku jak se slusi a patri. V tak vysoke konkurenci musi byt editor pro profesionalni praci s profesionalni kvalitou a to bez jakychkoliv kompromisu.
jak si muze kazdy vsimnout, vecerni slunce sviti z leve strany, tedy na druhe strane hrebene a protoze obloha nema zadne mraky, odrazi se zbytek svetla na teto strane jen slabe od bileho snehu.
Jinak tam bude urcite tech ho....en vic nez jedno, v lete tam Cesi serou vsude pomerne casto. Hlavne proto, ze maji tezkou laxirku z tech konserv co si s sebou vozi.
Co se tyce toho, jak mne obdivujes jak umim organisovat svuj cas, se obdivuji take! Je zde v Mnichove jeste plno veci a nabytku, ktery si do Nederlande prevazim, ale ne nejakou stehovaci firmou, ale se svymi pribuznymi a prateli a pricemz jeste tridim co vyhodit a co nalozit, pak s tim autem odjet k vaze a nechat si naklad zvazit, aby neprestoupil povolenou hranici. To nemecti policajti berou naprosto vazne, kdyz vahu nedodrzis dostanes mastnou pokutu, odlozi te na parkoviste a mas zakaz dalsi jizdy a fertig a snad i zaznam ve Flensburgu. Je tady na dalnicich spousta aut z byvaleho ostbloku, kteri vahy nedodrzuji, vcetne jinych technickych problemu a pak se deji desne hromadne bouracky. Co se tyce tve strostlivosti jak to vsechno umim zorganisovat, neni zadne velke umeni. To je totiz uplne jednoduche; mam jen dve ruce atd., tak delam predevsim zakazky a stehovani kdy je nemam. Take to jezdeni mezi Nederlande a Mnichovem sezere hodne dni, nebot jedna cesta trva v prumeru s obcerstvenimi a tak jeden cely den. Ale jak sam vidis, musi to jit a jde to. V nederlande to uz funguje tak nejak na 70 - 80 %, protoze tam mam najate profiky mlade asistenty, kteri mi vse pripravuji a i organizuji a to profesionalne, protoze maji na to odborne skoly. Jo, jde to....
A uceni holandstiny? Jednoduche; nebot mam ve voze vzdy nejakeho rodileho pribuzneho od manzela me dcery, ktery cestou se mnou musi mlusit jen holandsky, takze dneska se uz prima holandsky domlouvam....
Co se tyce fotek z Antverp, to mas pravdu, uz jsem to tady psal i Axislubovi. Mel jsem tam taky kseft na nekolik dni, ale jen ten prvni den a jeste kolem poledne trochu casu si tech par cvaku udelat. V tom spechu jsem si ale zapomenul nekde tam co jsem pracoval moje bryle na ctani, takze jsem nevidel v tom jasu ani moc na monitor a na nastaveni nejakych clon atd. uz vubec. Takze holt samozrejme fotky nic moc.
Se nedivim, kdyz jsi mne nazyval Mistre, ze ti tady pak s temi sragorami delam takovou ostudu, ale co se da delat.....
+++++,na karafiaty netrpim, jsou to komunisticky kytky a ja si nebudu strkat a jeste karafiat do nejake klopy, kdyz je leto, nosim tricko, kratasy a sandaly. A jestlize mi neposles tu fotku, tak necham toto setkani klidne padnout a jit radeji na pul hodinky, kdyz nemam vic smocit prdel do blizkeho jezera.