Tyto problemy vznikly jiz pred hodne dlouhou dobou, kdy si par znamych nebo snad i pribuznych od Jarouse, s Jarousem koupili SD1 Sigmy a nedokazali s nimi vyfotit ani pampelisku. Jedna z prvnich negativnich debat byla o tom, ze ta SD1 snad vubec neumi cervenou, protoze vsecky Jarousovy fotky na nejakem hrbitove nedokazaly zachytit cervene ruze ve vaze na jednom hrobe, focene, jak jinak u Jarouse, ve velkem celku a ty ruze byly na fotkach ve velkem prepalu.
Jindy zase pri problemech z Jarouse vylezlo, ze foti vyhradne podle nejake sede karty a my mu tady reklamovali, ze jeho fotky trpi magentovym zavojem.
Zkratka stale neco a nikdy a to prosim se delo vzdy ve vsi slusnosti, se Jarous nedokazal primet nase, tedy ne jen moje, rady si vyzkouset, nebo neco k tomu tady napsat. Vzdy po nejake reklamaci jeho fotek nebo fotky na nejaky cas se nenechal videt a posleze, jako by se nic nestalo, zacal se tady bavit s JAJAKM nebo pripadne s jinym jeho priznivcem..... A tak to jde celou tu dobu, co tady toto vlakno je. Obcas, sem zabehne Josef38, ktery sem vubec nepatri, ma leicu a vlakno k ni, ale tam ma mrtvo. Takze kdyz zjisti, ze by se mohl ukazat jak je chytry ve fotografovani ( zbira rozumy u Skody v Praze tim, ze se tam cele dny opira o pult s Leicou kolem krku aby videli.. nebo honem najde neco prihodneho v internetu, protoze umi nemecky a ti tady, jak se da videt, neumi ani dobre cesky vcetne gramatiky). Holt jeden maly jesita, ktery se citi velky, kdyz tady tem jednoduchym lidem muze ukazat jak vse vi a jak je pro ne dulezity; holt pan veledulezity. Ten musi mit vzdy pravdu!!!

Takze jak vidis, tahne se tento problem o kvalite fotografovani se Sigmami jiz leta. A jenom z tech hloupych duvodu, ze my nekteri ostatni vime jak Sigmy foti a zlobilo a zlobi nas, jak muze jeden nebo dva tady svymi bidnymi fotkami zatahnout toto vlakno do zumpy, ve ktere se jim zrejme velice libi, protoze slusne fotit se nenamahaji, protoze si jsou vedomi, ze na Sigmu nemaji. Jinou znacku, lehci na foceni si opatrit nechteji, kdy by mohli docela pekne diky Bayerovu sensoru fotit, protoze se citi takto mistri sveta......

Moje velka chyba je v tom, ze jsem si myslel, ze by se snad tito lide dali naucit s temi svymi Sigmami aspon technicky kvalitne fotit, ne je, jak zde pisi, nutit aby fotili jako ja, coz by nikdy samozrejme neslo.

Moje fotky, (jine jsem nikdy nemel

Vlastne jsem sem prisel po prestavce jen nahodou, podivat se jak to tady vypada a tento tragicky stav mne strhl zase do kritiky. Vcetne, ze v posledni dobe jsem mel tady ze vseho a jak se jednotlive panove ukazuji, primo nehoratnou zabavu....