pe-pa píše:Ale kdybyste rozumeli foceni, ze blbe MiroM, tak byste i v HP OFFcza poznali, ze jeho fotograficky RUKOPIS, ktery se kopirovat neda, neni naprosto podobny memu!
No to je také přece předem vyloučeno, neb Ty jsi vskutku nenapodobitelnej!

Moderátor: Pete2
pe-pa píše:Ale kdybyste rozumeli foceni, ze blbe MiroM, tak byste i v HP OFFcza poznali, ze jeho fotograficky RUKOPIS, ktery se kopirovat neda, neni naprosto podobny memu!
**lasta píše:Jedná se o způsob sdělení jiného názoru a o to, zda o něj někdo stojí.
pe-pa píše:Příspěvekod Jarouš » před 38 minutami
Bravurní výkon hodný mistra těsnopisu. Za 7 minut stihnout navštívit webový odkaz, prohlédnout si fotky a zasvěceně se k nim na konci relativně dlouhého příspěvku vyjádřit. Bravo, emigrante s problémy s češtinou díky nedostatku příležitostí ji používat...
A uz to pomalu z tech mistnich neonacku, demagogu a "mistru fotografie" leze!!!! Se fakt a velice dobre bavim!!!! Prava "neo" gruppe mistnich neofasounu, co Jarousi? A tak te vyzivam: bez zase za te tvuj vyfoceny mistrovsky plot a tam muzes vyt se smeckou tech dalsich mistnich krupanu na toho chudaka z kamene....
Uz nemuzes vydrzet a verejne se ukazujes v tom svem pravem svetle? Nemusis blbe, mi je to uplne fuk jaky jste kdo, ani to tady nemusite pisemne dokazovat!
Jarousi, "...ěmu přišel okamžitě po jeho vložení. Na žádné prohlížení fotek z odkazu už by mi čas nezbyl. Pochybuju, že na svoje problémy s češtinou si stěžující autor píše několikanásobně rychleji, než já."
Hmm, Jarousi, tak to me tedy nenapadlo, ze jsi jeste blbejsi, rozumej hloupejsi nez by jeden rekl: Tak tedy se tady uz nezdrzuj a bez prihodit slepicim......![]()
![]()
A kdyby se preci jenom nektery z vas patlalu o to pokousel nejak fotit a upravit ve specialnich profi editorech aspon jednou jako ja, tak se i v praxi dozvi co to je ten osobity rukopis!
![]()
![]()
![]()
![]()
Jarous, ".....Neumím si představit, co by pan Mahler psal, kdyby se tady někdo z nás pokusil dát nějakou fotku s podobným charakterem barev........" Doslova ti Jarousi verim; ale mozne to bohuzel neni, protoze ani jeden z vas patlalu na to nema!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akorat by bylo docela dobre, abyste uz konecne prestali osocovat a urazet OFFcza, se kterym ja nemam opravdu nic a muj nejaky nick to take neni. Je to jen jeden clovek tady z fora, ktery se osmelil nahlas vyjadrit svuj nazor, to je vsechno! A jelikoz se to vam blbeckum nehodi, tak ho hned urazite a zkousite presvedcit tady vsechny i neutralni ctenare, ze pry jsem to ja. Samozrejme ze nejsem!
Bylo by tedy dobre, abyste se OFFcza za ty vase urazky pekne omluvili, balvankove.....![]()
Ale kdybyste rozumeli foceni, ze blbe MiroM, tak byste i v HP OFFcza poznali, ze jeho fotograficky RUKOPIS, ktery se kopirovat neda, neni naprosto podobny memu!
Josef38, "Koukám, že jsem s tou "komerční fotografii" ťal do živého, souďe podle hrubých nadávek Mahlera!
Jak se to říká o té potrefené husičce??? Nevíte někdo?"
Blbe Josefe, netal; jenom jsem se musel nad tvou nehoraznou blbosti a naivitou smat....![]()
![]()
Nabidka dne: proda se levne par metru tzv. dreveneho zajeciho plotu!
josef38 píše:OFFcza:
Ale pánové, nemám potřebu se někoho zastávat, ale stačilo si povšimnout prvé části lastovy poznámky, kde píše:
"Jedná se o způsob sdělení jiného názoru a o to, zda o něj někdo stojí."
A v tom musím s lastou ( i když v jeho případě nerad) souhlasit.
Sdělit se pochopitelně nechá všechno, ale ne tou formou, kterou používá Mahler. Nebo Tobě snad jeho slovník imponuje? Dost bych se divil, jak jsem měl možnost číst Tvé příspěvky. J.
OFFcza píše:... Takze, co kdybyste se taky predstavili?ono anonymne je každý hrdina!
Pekny vecer
Offcza
OFFcza píše:
Josefe38, ja mel problem prave s druhou casti lastovi poznamkya co se slovniku pe-pa tyce, tak forma je většinou zbytecne vulgarni, ale s obsahem v podstate souhlasim (teda co se vytek na drtivou většinu zdejších fotografii tyce)
jajakm píše:OFFcza píše:... Takze, co kdybyste se taky predstavili?ono anonymne je každý hrdina!
Pekny vecer
Offcza
Milý OFFcza, takže čekám kdy se nám tady představíš. Myslím že je slušnost začít u sebe, když představení se požaduješ po druhých.
Jarda
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků