Dobre si tady hrajete do noty vy dva ercblbeckove Jarous a MiraM. Jste to okoukali myslim od Putina a toho tueckeho pasi, co? Nejlepsi obrana je utok; honem ze mne udelat vsechny mozne niky, ktere se vam nehodi do kramu nebo vam odporuji v te vasi skoro komunistcke kampani proti mne, Petrovi Mahlerovi, nebo-li pe-pa. Jak hloupoucke, slabounke a jednoduche co leze z tech vasich vyskrabanych mozecku. MiraM ma ted to co se mu tady nejvic libi a pestuje si to tady s oblibou, totiz na mne stvani a ten machr na fotky s tresouci se ponorky, ktery tady za ty roky se naucil tak akorat pochybovat jestli profici pouzivaji nebo nepouzivaji polarizak, aby si zase sobe dodal potrebne fotograficke dustojnosti k dalsim srackam co tady bude prezentovat. Ale uz zacina i kdyby jenom nenapadne, se zajimat tak trochu co to ta brilance fotky vlastne je a zacina nenepadne, aby se jako nepoznalo a jako ze to vedel a delal vzdycky a hlavne kvuli tem svym vzpominkam, to hlavne, nechal kameru vyvadet co sama chtela.
Jarousi, mi to je uplne fuk jak to doma s temi tvymi sragorami udelas, ale sem vkladej technicky aspon dobre fotky, uz nehlede na ty tve naprosto zacatecnicke slaboucke komposice, kde dokonce horizont je na prostredku!!!! to proto, ze mu ta kamera meri osvit stredem a podle neho nejlepe..... sragorky, ktere nikde jinde videt nejsou a sotva clovek nekde najde. Bohuzel Jarousi, at delas co delas, i vcetne toho tveho foceni (kecani) pro radost jak se tady u blbecku okecavacu obligatne rozmnozilo, fotit bohuzel neumis, oko na to nemas a na barvy uz vubec ne, protoze jsi rozeny patlal a matlal. S tim se budes muset holt smirit.
Ale i takovi jelimankove s krivou povahou se najdou jako je MiraM a jini, kteri ti polezou dal do prdele a ty jim, protoze blbove a vylizanci jak znamo tahnou jen a jen ve smeckach a za jeden provaz....
A jako vrgada, umite si to daleko lip vsechny sve sragorky okecavat nez dobre vyfotit hned napoprve. Ono to je daleko snadnejsi; bud ta sragorka nepovedena projde a nikdo si toho nevsimne, nebo pozdeji po nejakem komentu napisi proc to je tak; je to o hodne snadnejsi nez to spravne fotit, co, vrgada?
Lacu nechte na pokoji, ma svych starosti az az a na to, ze jste mu temi svymi sragorami premenili toto paradni vlakno behem par let na Zumpu fotografie, vam urcite dekovat nebude. Co se tyce mne, ja se za sve foceni nestydim, moje fotky jsou znamy po celem svete a uzivim se s nimi. K tomu par workshopu .... No a kdyz Laco preci jenom to vase skrehotani vyslysi, tak mi neubyde...

Ano, panove, vy zadni fotografove nejste a nebudete, bohuzel, samozrejme az na tech par svetlych vyjimek jak jsem jiz nekde horeji jmenoval; ne, nikdy! Vy jste a to k vam sedi ze vseho nejvic, ercblbeckove, nebo-li tak zvani dustojni panove.....