Toto nemusíte číst 445 Pokračování na vlastním...

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři

Re: Toto nemusíte číst 445 Pokračování na vlastním...

Příspěvekod **lasta » 13 dub 2016 22:49

Pedroz.
Neblbni. Tvé foto patřilo k tomu nejlepšímu co zde bylo.
To nemůžeš normálním lidem udělat. ;)
**lasta

Příspěvekod MakB » 14 dub 2016 00:07

Nějak Pedroz tomu nerozumím.
Já napíšu, že to máš konečně perfektní a ty.... končím.
............. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.... download/file.php?id=79674
MakB

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 06:22

MakB píše:
Je to pěkné.. (n)
Ale zeptat se musím, ty jsi dřív fakt neviděl tu patlaninu?

Chlapci, chlapci!
Myslím, že Petrovi šlo především o výše citovanou poznámku a ta "patlanina" byl zcela zbytečně nadsazenej výraz. (y)
Takováto poznámka by asi mě nadzvedla také. Občas každý z nás někdy ujede a zveřejní fotografii, kterou by posléze upravil jinak, ale stává se a netřeba z toho dělat pravidlo! U Petra to rozhodně tak nebylo!

Určitě by Petr odcházet neměl. Jednak by na TNČ z pravidelně přispívajících zůstal už jen poslední mohykán Vladimír a za druhé, na Petrovy fotografie se vždy rád podívám, zrovna tak, jako na fotografie ostatních.

Tak se mějte! J.
josef38

Příspěvekod MakB » 14 dub 2016 07:17

Nemíním se omlouvat co jsem napsal.
Snad patlanina byla trochu silnější výraz. (y)
Ale- fotí už dost dlouho, má zrcadlovku. Některé fotky zbytečně mršil v "photokrámu".
Já jsem mu poslal dost dobrý návod jak se toho vyvarovat a kde dělal chyby.
Byl to celý postup (z RAWu od nastavení, úpravy až do převedení do jpegu- doostřování, zmenšování...)
Když bylo něco špatně ještě jsem mu zavolal.

Nemíním se v tom matlat, co bylo špatně , nebo nebylo.

Tady leje.... a co říkal lasta :lol: - rejou.
MakB

Příspěvekod ruby52 » 14 dub 2016 07:42

**lasta píše:Nezapomeň také poradit švýcarské armádě jaké nože má mít ve výbavě :P

Proboha, to už je ta švýcarská armáda na tom tak špatně :!: :?: :lol:

Obrázek .... Beskydy, což na 1. pohled jasné, že ... :?:
Vladimír
ruby52

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 08:12

ruby52 píše:
**lasta píše:Nezapomeň také poradit švýcarské armádě jaké nože má mít ve výbavě :P

Proboha, to už je ta švýcarská armáda na tom tak špatně :!: :?: :lol:

Ahoj kloučku, dneska jsi si přivstal, chválím! :lol:
A o jaké švýcarské armádě mluvíš? Ta jejich směsice milicí a povinně rukujících se snad ani za armádu považovat nemůže. Švýcarsko je neutrální stát, který neválčil hodně dlouhou dobu a na tom staví. Ovšem v dnešním globálním světě už je všechno jinak. Bohužel! ;)
josef38

Příspěvekod **lasta » 14 dub 2016 09:43

Jsem klidnější, když josef vysvětlil, že letadla FA -18 a další zbraně nepatří švýcarské armádě, ale mimozemšťanům :P http://m.ihned.cz/nazory/c1-64201180-sv ... rozpadu-eu

Ps

Ještě že máme tak moudré a neomylné učitele, jako josef a Bohouš, co bychom si bez nich počali
**lasta

Příspěvekod ruby52 » 14 dub 2016 09:51

pedroz píše:Tak přeji tomuhle vláknu lepší. Končím zde. PZ.

Pedroz neblbni a vytrvej :!:
Podívej se na mě. Dědek Josef mě taky den co den nasírá a nevzdávám to :!: ;)

Obrázek
Vladimír
ruby52

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 10:04

**lasta píše:Jsem klidnější, když josef vysvětlil, že letadla FA -18 a další zbraně nepatří švýcarské armádě, ale mimozemšťanům :P http://m.ihned.cz/nazory/c1-64201180-sv ... rozpadu-eu

Ps

Ještě že máme tak moudré a neomylné učitele, jako josef a Bohouš, co bychom si bez nich počali

Kdyby jenom F 18 milý Lastíku, mají také výborné útočné nožíky! Však Ty můžeš potvrdit, jak se dobře hodí na manikuru. :lol: :lol:

P.S.
Mrkni se ještě Lastíku na třetí obrázek v Tvém odkazu. Víš co má ten vojáček v uniformě v pravé ruce???
Podívej se pořádně, je to útočný švýcarský nožíček.
Naposledy upravil josef38 dne 14 dub 2016 10:15, celkově upraveno 1
josef38

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 10:06

ruby52 píše:Pedroz neblbni a vytrvej :!:
Podívej se na mě. Dědek Josef mě taky den co den nasírá a nevzdávám to :!: ;)

A proč asi?? To proto, že mě máš rád, přiznej to a nestyď se za to! :lol:
I mezi muži mohou přece být vřelé vztahy! :lol: :lol: :lol:
josef38

Příspěvekod **lasta » 14 dub 2016 10:25

josef38 píše:
**lasta píše:Jsem klidnější, když josef vysvětlil, že letadla FA -18 a další zbraně nepatří švýcarské armádě, ale mimozemšťanům :P http://m.ihned.cz/nazory/c1-64201180-sv ... rozpadu-eu

Ps

Kdyby jenom F 18 milý Lastíku, mají také výborné útočné nožíky! Však Ty můžeš potvrdit, jak se dobře hodí na manikuru. :lol: :lol:

P.S.
Mrkni se ještě Lastíku na třetí obrázek v Tvém odkazu. Víš co má ten vojáček v uniformě v pravé ruce???
Podívej se pořádně, je to útočný švýcarský nožíček.

Našim neomylným opravdu hráblo. :)
**lasta

Příspěvekod ruby52 » 14 dub 2016 10:43

pak že nerostou ... ;)

Obrázek
Vladimír
ruby52

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 10:53

**lasta píše:
Našim neomylným opravdu hráblo. :)

Neřeš to Lastíku, to se poddá. Jen nechápu, proč stále jen popichuješ, když jseš potom z odpovědi nervózní. A není to jen na tomto vláknu. Kdybys raději ukázal nějakou fotografii ze svého Ricoha a nechal toho věčného popichování. Nikdo o to nestojí a zajímavosti to Tobě nijak nepřidá! (y)
josef38

Příspěvekod MakB » 14 dub 2016 11:55

Vážený a neomylný ** lasto ;) .

I když už přestalo pršet tak musím..
....píšeš
Ještě že máme tak moudré a neomylné učitele, jako josef a Bohouš, co bychom si bez nich počali.. Našim neomylným opravdu hráblo.

Piš jen o sobě kdo je neomylný.
Víme všichni dobře, co jsme tady více než 10let jak jsi fungoval pod anonizymerem, všude prudil a rozeštvával.
Proč máš 2* víme také.
Mám dobrou paměť (navážení do bmx, "spolaňáka" nedávno,prdelkování u Ljuby a potom vše jinak) neomylný televize, PC.. .
Já tady nikdy nediskutoval o něčem kde nevím a raději se nechám poučit (strejdu G použiji když něco potřebuji).
Naposledy jsem tady viděl tvoji fotku cca. 10let zpět (takový hezký pejsek), jinak nic.

Měj se hezky, klidně ale piš co chceš :lol: - nejde tě o nic jiného než čekat kdo se chytne (a tady nastoupí neomylný **).
Tak máš nahráno na smeč- o nic jiného tě nešlo... :P
MakB

Příspěvekod **lasta » 14 dub 2016 13:54

Je zajímavé, co o sobě všechno naši hegemoni ve svých příspěvcích vykecají .
**lasta

Příspěvekod Jarouš » 14 dub 2016 15:02

Lhaní si do vlastní kapsy a falešné poplácávání po zádech nikomu nepomůže ;) (y).
Příklady patlanin: download/file.php?id=80825, download/file.php?id=80824, download/file.php?id=81028, download/file.php?id=81138, download/file.php?id=81271
Trochu lepší: download/file.php?id=81311, download/file.php?id=81324, download/file.php?id=81051, download/file.php?id=80720, download/file.php?id=80757
Technicky velmi dobré: download/file.php?id=81312, download/file.php?id=81212, download/file.php?id=81185 (n),

Bývaly doby, kdy se tady mohl člověk hodně naučit. Teď je povoleno pouze beztrestně chválit, jinak nic. Dřív Pavel ťal spravedlivě do živého a všichni to brali jako přínos. Teď se na něj s nostalgií vzpomíná, jak byl dobrej, prakticky nenahraditelnej. Je to pravda, byl. Ale je smutné, že dnes prakticky nikomu není dovoleno pokračovat v jeho šlépějích, pokud jde o kritiku a snahu pomoci. Absurdní servilita či opozice za každou cenu všechny sebelepší a dobře míněné snahy okamžitě zadusí. Výsledek je takový, jaký je. Žalostná účast a návštěvnost aktivně přispívajících. Objektivita alespoň v minimalistické podobě tady nemá místo. Smutné...
Petr (pedroz) je bezesporu jeden z nejslušnějších lidí, kteří se na foto vláknech, která jsem poznal, vyskytují. Když odejde, je to další prohra, podobně, jako když odešel Slávek (target), mimochodem znamenitý fotograf. Ale u Petra ta velmi a těžko pochopitelná nevyvážená kvalita prostě je, nemá smysl si nic nalhávat. Těžko říct, kde je příčina, osobně si myslím, že by to mohlo souviset se zrakem, ale to je jenom můj dohad. Jestli ne, mohl by to být velmi nekvalitní monitor, jestli ani to ne, tak už si to opravdu neumím vysvětlit. Rozdíly v kresbě detailů (lhostejno, jestli jde o krajinu nebo o ptáka) jsou opravdu obrovské a vím, že Bohouš se opravdu mnohokrát snažil pomoci. Rád bych pomohl také, ale bez znalosti původní zdrojové fotky se nic konkrétního poradit nebo odhadnout nedá. Petře, klidně mi pošli třeba formou soukromé zprávy odkaz na nějaký originál z těch nevydařených krajin, mrknu se na to a budu chytřejší. A dám Ti vědět. Určitě to tady nebal, byla by to zase jenom prohra slušnosti s neupřímností a servilitou ;).
Bohouši, za odvahu (n). Vidím to úplně stejně. Když musím, tak musím ;).
Jarouš

Příspěvekod **lasta » 14 dub 2016 15:42

Jarouši
Když chceš hodnotit obrazek, tak popiš co a proč se ti nelíbí, konkrétně.
Slovo patlanina, je výraz dusevniho strádán.. Kromě toho, slovem patlanina častovali menenadani obrazy Toyen , Chagala a pod.
Je mi líto, že ses k takovým duševním mrzákům přiřadil.
Zkus to hodnocení znova, konkrétně a přiřadit k tomu bohousovi a josefovi vytvory. Je jich zde dost a možná horších než jsou ty co jsi zdrbnul pedrozovi ;)
**lasta

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 15:59

**lasta píše:Jarouši
Slovo patlanina, je výraz dusevniho strádán.. Kromě toho, slovem patlanina častovali menenadani obrazy Toyen , Chagala a pod.
Zkus to hodnocení znova, konkrétně a přiřadit k tomu bohousovi a josefovi vytvory. Je jich zde dost a o dost horších než jsou ty co jsi zdrbnul pedrozovi ;)

Nejsem zas takový borec přes gramatiku, ale v tomto případě to tahá za oči a hlavně postrádá smysl.
Bohoušovy a Josefovy výtvory s ypsilonem prosím.

Shoda podmětu s přísudkem. (n)
josef38

Příspěvekod **lasta » 14 dub 2016 16:08

**lasta píše:Jarouši
Zkus to hodnocení znova, konkrétně a přiřadit k tomu i výtvory bohouše a josefa . Je jich zde dost a možná horších než jsou ty co jsi zdrbnul u pedroze ;)
;)
**lasta

Příspěvekod josef38 » 14 dub 2016 16:31

Lastíku, to už je lepší! Když se někomu zatmí před očima, lehko napáše hrubé chyby. Vše odpuštěno, opravils! (n)
Zachovejme si proto čistou mysl! Všichni!
Snad to tady nedopadne tak, že si budeme navzájem vyčítat i to, že někdo nedočůrá do takové dálky.
Je dost zajímavé, že si do polívky druhému rádi plivnou zrovna ti, kdo se zde moc nevyskytují a spíše zde jen hostují.
Že bychom toto válečné pole zase přestěhovali do jiného vlákna? Nebo tam by se snad nenašlo dost patlanin??
josef38

PředchozíDalší

Zpět na Toto nemusíte číst