Neblbni. Tvé foto patřilo k tomu nejlepšímu co zde bylo.
To nemůžeš normálním lidem udělat.

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
MakB píše:
Je to pěkné..![]()
Ale zeptat se musím, ty jsi dřív fakt neviděl tu patlaninu?
**lasta píše:Nezapomeň také poradit švýcarské armádě jaké nože má mít ve výbavě
ruby52 píše:**lasta píše:Nezapomeň také poradit švýcarské armádě jaké nože má mít ve výbavě
Proboha, to už je ta švýcarská armáda na tom tak špatně![]()
![]()
pedroz píše:Tak přeji tomuhle vláknu lepší. Končím zde. PZ.
**lasta píše:Jsem klidnější, když josef vysvětlil, že letadla FA -18 a další zbraně nepatří švýcarské armádě, ale mimozemšťanůmhttp://m.ihned.cz/nazory/c1-64201180-sv ... rozpadu-eu
Ps
Ještě že máme tak moudré a neomylné učitele, jako josef a Bohouš, co bychom si bez nich počali
ruby52 píše:Pedroz neblbni a vytrvej![]()
Podívej se na mě. Dědek Josef mě taky den co den nasírá a nevzdávám to![]()
![]()
josef38 píše:**lasta píše:Jsem klidnější, když josef vysvětlil, že letadla FA -18 a další zbraně nepatří švýcarské armádě, ale mimozemšťanůmhttp://m.ihned.cz/nazory/c1-64201180-sv ... rozpadu-eu
Ps
Ještě že máme tak moudré a neomylné učitele, jako josef a Bohouš, co bychom si bez nich počali
Kdyby jenom F 18 milý Lastíku, mají také výborné útočné nožíky! Však Ty můžeš potvrdit, jak se dobře hodí na manikuru.![]()
P.S.
Mrkni se ještě Lastíku na třetí obrázek v Tvém odkazu. Víš co má ten vojáček v uniformě v pravé ruce???
Podívej se pořádně, je to útočný švýcarský nožíček.
**lasta píše:
Našim neomylným opravdu hráblo.
**lasta píše:Jarouši
Když chceš hodnotit obrazek, tak popiš co a proč se ti nelíbí, konkrétně.
Slovo patlanina, je výraz dusevniho strádán.. Kromě toho, slovem patlanina častovali menenadani obrazy Toyen , Chagala a pod.
Je mi líto, že ses k takovým duševním mrzákům přiřadil.
Zkus to hodnocení znova, konkrétně a přiřadit k tomu bohousovi a josefovi vytvory. Je jich zde dost a o dost horších než jsou ty co jsi zdrbnul pedrozovi
**lasta píše:Jarouši
Když chceš hodnotit obrazek, tak popiš co a proč se ti nelíbí, konkrétně.
Slovo patlanina, je výraz dusevniho strádán.. Kromě toho, slovem patlanina častovali menenadani obrazy Toyen , Chagala a pod.
Je mi líto, že ses k takovým duševním mrzákům přiřadil.
Zkus to hodnocení znova, konkrétně a přiřadit k tomu i výtvory bohouše a josefa . Je jich zde dost a možná horších než jsou ty co jsi zdrbnul u pedroze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník