Ahoj lidičky....v první řadě děkuji za vyslovenou podporu ( už mne ta délka a navíc ,,neschopnost" odborníků dost deptá

). Stáňo máš pravdu že to ,bohužel, střílejí od boku metodou pokus-omyl. Jenže to asi jen nějaká prkotina ( co bych si sám dokázal vyléčit bylinkama nebo slivovicí ) na tuty nebude. Tohle jsem ještě nikdy neměl a nikdo ze známých také ne ( takže vůbec netuším co se s tím dá dělat ).Někde uvnitř v krku jako když je ,,kámen" a ten mne dusí při dýchání, těžko se mi polyká a v krku mi při tom vždycky ,,křupne" a spolknu jen část sousta a zbytek mi zůstane v krku , přicházím o hlas.....prostě celé je to uvnitř jako oteklé a večer a přes noc se to ještě zhoršuje

. Na ORL mi strkal do krku zrcátko a tvrdí že hlasivky i hrtanová ,,záklopka"je v pořádku,ale proč mi tam i přes to křupe a ztrácím hlas mi nedokáže vysvětlit

.
Je to pěkně na prd.
Tož se mějte líp.
Karlík
PS: netušil jsem jakou máte bujnou fantazii......kus vyschlého bláta a co tam všechno nevidíte

....tahle možnost mne vůbec nenapadla

.
Avi ani s tvojí ,,nápovědou" jsem to nedotáhl na víc než jen na toho modráska

. Moničky představivost je mi bližší
....tak schválně....kdo a proč ( na tak opuštěném a liduprázdném místě jako je bývalý tankodrom ) vykopal takovouto jámu ??!

....teď ukažte jakou máte fantazii

Chtěl něco vykopat nebo zakopat ? a co to asi bylo ?