Stando fešák jako vždy

Avi hezkou kouli máš

). Stáňo máš pravdu že to ,bohužel, střílejí od boku metodou pokus-omyl. Jenže to asi jen nějaká prkotina ( co bych si sám dokázal vyléčit bylinkama nebo slivovicí ) na tuty nebude. Tohle jsem ještě nikdy neměl a nikdo ze známých také ne ( takže vůbec netuším co se s tím dá dělat ).Někde uvnitř v krku jako když je ,,kámen" a ten mne dusí při dýchání, těžko se mi polyká a v krku mi při tom vždycky ,,křupne" a spolknu jen část sousta a zbytek mi zůstane v krku , přicházím o hlas.....prostě celé je to uvnitř jako oteklé a večer a přes noc se to ještě zhoršuje
 ). Stáňo máš pravdu že to ,bohužel, střílejí od boku metodou pokus-omyl. Jenže to asi jen nějaká prkotina ( co bych si sám dokázal vyléčit bylinkama nebo slivovicí ) na tuty nebude. Tohle jsem ještě nikdy neměl a nikdo ze známých také ne ( takže vůbec netuším co se s tím dá dělat ).Někde uvnitř v krku jako když je ,,kámen" a ten mne dusí při dýchání, těžko se mi polyká a v krku mi při tom vždycky ,,křupne" a spolknu jen část sousta a zbytek mi zůstane v krku , přicházím o hlas.....prostě celé je to uvnitř jako oteklé a večer a přes noc se to ještě zhoršuje   . Na ORL mi strkal do krku zrcátko a tvrdí že hlasivky i hrtanová ,,záklopka"je v pořádku,ale proč mi tam i přes to křupe a ztrácím hlas mi nedokáže vysvětlit
 . Na ORL mi strkal do krku zrcátko a tvrdí že hlasivky i hrtanová ,,záklopka"je v pořádku,ale proč mi tam i přes to křupe a ztrácím hlas mi nedokáže vysvětlit   .
 . 
   ....tahle možnost mne vůbec nenapadla
 ....tahle možnost mne vůbec nenapadla   .
 . . Moničky představivost je mi bližší
 . Moničky představivost je mi bližší   
  ....teď ukažte jakou máte fantazii
 ....teď ukažte jakou máte fantazii   Chtěl něco vykopat nebo zakopat ? a co to asi bylo ?
 Chtěl něco vykopat nebo zakopat ? a co to asi bylo ?   

. Takže opravdu včíl nevím " To opravdu nevím ".
 . Takže opravdu včíl nevím " To opravdu nevím ".
 . Kájo ať Tě to časem přejde, třeba jsou to jen dozvuky infekce, někdy to trvá a chce to čas.
 . Kájo ať Tě to časem přejde, třeba jsou to jen dozvuky infekce, někdy to trvá a chce to čas.  .
 .

exikar píše: Rubyho specialita .....

... další krasavice
 ... další krasavice  

jirula píše:čau,
Ruby jedééém:

by sme tu někoho  náhodou nenasírali
  by sme tu někoho  náhodou nenasírali   

....( klídek, bez drátů
 ....( klídek, bez drátů  

, máma přišla z práce ...
 , máma přišla z práce ...   

.Stando posílám snímek  ze které ho toho moona udělal.
 .Stando posílám snímek  ze které ho toho moona udělal.  máme to u vstupu do palmového  skleníku.
  máme to u vstupu do palmového  skleníku.

- takže vlasy vlály ve větru .
 - takže vlasy vlály ve větru .
 -To bude zase papání a bumbání
  -To bude zase papání a bumbání  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků