josef38 píše:Jarouš píše:Sovětská klasika .... )
Josefe, taky jsem zavzpomínal ...

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Luisifer píše:Josefe: fotil sem rozkvetlou jabloň. A s tou hloubkou ostrosti. No i proto ujíždím na velkym fotmátu.
Luisifer píše:
bilbo: Tohle srovnání moc zatím nemám možnost dělat. U 8x10" jedině kontaktní cestou, a ta neukáže všechno, protože je přece jen možny docílit z 8x10" mnohem větších plachet než co se stejnou kvalitou dá digi.
bilbo píše:
Jinak Josefova poznámka, zda by Saudek používal digitál, kdyby v jeho době byl, odpovídám jednoznačně ANO. Jeho bývalá partnerka Sára (kterou mimochodem vše naučil a ona ho věrně kopíruje) před né zas tak dávnou dobou prohlásila, že fotit na digitál je stejné, jako obcovat s mrtvolou.
bilbo píše:
Vladimíre, nejen pro tebe dávám ten Vánoční štrůdl.
Jarouš píše:Martine, ty poživatiny Ti jdou nejlíp, nelze než konstatovat, že jsou skutečně k sežrání![]()
![]()
. ...
Luisifer píše:Josefe: Na kontakty ku spokojenosti používám tyhle:
https://www.fotoskoda.cz/ilford-multigr ... 010-5k-mat
A snad nebude problém je sehnat tak jako doposavaď.
multistrada píše: Sám přikládám jednu hřejivou při dnešní zimě
multistrada píše:Zdravím všechny po dlouhé době. Nemohu si odpustit komentář k Luisově rozkvetlému stromu. Tento typ fotografie mám rád a také občas takto fotím. Zdánlivý chaos na snímku a minimální "protipravidlová" hloubka ostrosti u mě vyvolává téměř vždy pocit sounáležitosti a totálního náhledu do atmosféry stromu a jeho duševního vlastnictví. Tak.Opravdu. Sám přikládám jednu hřejivou při dnešní zimě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků