to je mi uplne jasne! Presne jak to pises, to je. A jinak, z devadesatideviti procent vedet jak a co a ktery program pouzit a stopro ho/je ovladat. Pak jsou fotky z kazdeho fotaku excelent.....

Moderátor: Pete2
OVal píše:Petře, ne že bych měl něco proti teoriím, ale moc na ně nedám. Když vylezli s LMM jako novinkou, říkal jsem si, že je to ta největší pitomost, kterou znám. Propagandy jsem si vůbec nevšímal.
OVal píše:Petře, na Sigmu dost dobrý![]()
![]()
Jeden testík z dnešního rána.
LMM + Voigtlander 21/4 (není to nejostřejší sklo) jen vyvoláno a doostřeno dle potřeby.
Quattro DP0 Nutná korekce expozice kvůli přepalům, i při vyvolání nutno mírně korigovat....
Nastaveno co nejlichotivější ISO: (Q0 ISO100 a LMM ISO320) a zhruba stejná clona.
U LMM použit jediný snímek, u Quattra vybrán nejostřejší ze tří.
Použity brutální výřezy.
On ten starej šrot ještě dlouho nebude k zahození
Nu dobře, v tom případě nemůžu mít žádných výhrad. V každém případě se mi líbí ten černobílý víc!pe-pa píše:josef38,
to nejsou nejake bile fleky zavinene Foveonem jako drive, to Quattro uz nedela.
OVal píše:Pár ze včerejšího odpoledne. Ta v přímém protisvětle nic moc, dynamický rozsah opravdu nebude největší, ale na většinu práce dostatečný. Odlesky jsem nechal jako ukázku toho, jak se objektiv chová v takovýchto extrémních situacích. Jak jsem se otočil o 180 stupňů, bylo to lepší...
josef38 píše:( SDIM0008o.jpg (613.22 KiB) )![]()
![]()
---------------------------------------------------------------
Podle čísel snímku jsi toho opravdu ještě moc nenafotil.![]()
Jak moc podobný snímek upravuješ?
Nastavený čas EXIFu odpovídá skutečnosti? Že jsou tak dlouhé stíny v tuto dobu.
A jak se Ti s tímto aparátem běhá ??
To je najednou otázek, co?![]()
Ahoj, J.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků