Ahojky, Jardo,
tva otazecka proc sem jeste a vubec chodim je bazilisciho vyznamu, ale kdyz se uz ptas, tak ti rad odpovim, je to sice dost tezke ale budiz, co bych pro tebe neudelal. Jak asi vis, take fotografuji; a tak sem chodim a musim rici, ze velice casto, abych zde nacerpal nove popudy k me praci a abych se zde poucil, podotykam uplne zdarma, coz je uplne to nejvynikajicnejsi, protoze jsem venkovsky buranek a desny setrilek, chodim sem tedy kdy se mi to hodi a mam chut se sem podivat. Nebot jen tady se daji videt vynikajici a suprove fotky skalnich fotografu odborniku, kteri foti s vyjimkami samozrejme, jen a jen se svetove znamymi a proslulymi, velice drahymi kamerami znacky Sigma, ktere si jen tak kazdy koupit nemuze a take vetsinou nekoupi. Tyto kamery vyzaduji specialni zachazeni a narizovani, jak vidno i z exifu pod jednotlivymi vasimi dily.
Jsem opravdu velice rad, ze vas nekolik zde jste tak pekne otevreni a nedelate se svym fotoumenim zadna tajemstvi jako jini u jinych znacek a sve zkusenosti a hlavne znalosti nam zde s neskonalou pili a enthusiasmem a hlavne skromnosti pekne jiz vice roku ukazujete, ze i my, ti nenapravitelne nechapavi a s vasimi dily nekdy nespokojenymi, musime jen a jen podekovat, ze mate s nami takovou velkou trpelivost a ladujete to do nas, tedy stale to stejne, mesice a roky, az nam to konecne i nekdy pronikne... Za to vam pratele obrovske diky!!!!!
A tak, mily Jardo, konecne se dovidam jako ted treba, jak je to ve skutecnosti s tim "ranem a vecerem" a i jine zajimave zajimavosti. Bez vas dvou, tedy tvas pane Jardo a pana Jarouse a bez vasich vynikajicich del, ba primo basnickych kreaci, bych mozna dnes sedel mezi bezdomovci a foukal za vyzebrane penize koupeny aceton, abych si aspon neco malo v zivote uzil....
Diky!!!!!
Petr
PS. Dovolil bych si, ovsem jen vyjimecne, malou sluzbicku axislubovi, aby mu Jarous radeji neporadil.....

P.