Moderátor: Pete2
vrgada píše: Ukazky, po te co nejaky dobrak ve fotoshopu poskladal cely oblicej z uverejnene pulky uz jsem pak sem nedaval a kritizoval jen cizi fotky.
vrgada píše:navic je po resize 50 procent ostrejsi nez klasicky foveon a fotky se vejdou do 2nega. Zkousel jsem samozrejme i fuji RAW, ale nedokazal jsem udelat lepsi fotky, nez jepegy z fotaku.
vrgada píše:Tak co bude s tou nevestou? dokaze to nekdo upravit lepe. Po pravde diky listove zeleni je to velmi obtizne resitelne
vrgada píše:To s tou pulkou obliceje jsem si kdysi vyrikali i po SZ a fotka byla smaznuta a timto povazuji za vyrizene.
gustav píše:Zdravím foveoňáky a omlouvám se, že se vám tady cpu, Sigmu nemám a ani jsem neměl.
Ale vrgada vyzval, jestli někdo upraví šaty nevěsty, aby byly bílé, tak jsem to zkusil - jen ty šaty.
Je to dělané dost narychlo, určitě by to šlo přesněji.
Dělal jsem to v Zoneru - dal jsem do výběru ty šaty a barbarským způsobemjsem použil opravu chromatické vady (Ctrl+Shift+A).
Když v editoru tu fotku zvětšíte, je vidět nepřesnost toho výběru, chtělo by to si s tím pohrát pečlivěji. Ale je mi jasné, že takto
jde upravit jednu, dvě fotky, když by se to týkalo desítek svatebních fotek, tak to je na Chocholouška.
Tak to by bylo všechno a přeji vám ještě více pěkných fotek z foveonu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků