MiraM píše:Josefe 38 :
Jen k tvým, jak říkáš k demagogiím a pavlačovým drbům na vláknu Sigmy, které tak kritizuješ na TNČ, co se tady odehrává. Jen na straně 204 jsem napočítal 9, slovy devět tvých příspěvků!!! Ale to už na TNČ nenapíšeš!
M
Ale Miro, to snad nemyslíš vážně!
Nebudu se za nic nikomu omlouvat! Ty si klidně zalistuj v TNČ znovu a překopíruj sem ten nejurážlivější příspěvek, který by se kohokoliv z vás nějak mohl dotknout.
No a ten poslední, který zmiňuješ, ten byl na Jarouškovu výzvu, abych nezapomněl referovat v TNČ, co se tady odehrává. Využil jsem toho proto k odpovědi Rubymu.
Nezapomeň se také mrknout, kdože to poslední dvě rozepře vyprovokoval! Nemyslím tím pochopitelně urážlivé příspěvky na adresu Peteho! Ty byly od Petra naprosto zbytečný!!!
Jakkoliv náš vztah s Petrem ( Pe-Pa ) není nijak vřelý, musím se ho ale tentokrát v jednom zastat.
Na tento příspěvek:
od Jarouš » 06 čer 2015 18:51by zcela určitě zareagoval i méně vznětlivý člověk podobně, jako Petr. I když jeho urážky naši hlavy státu byly trochu nad míru. Tobě se to věřím nelíbilo také!
No a ohledně Jaroušova příspěvku, kde zmiňuje jistou dámu a mé údajně trapné dvoření jí, tak to zase přepískl trochu Jarouš a vidím v tom pouze jeho zlý úmysl druhému ublížit. Tak, jak jsem se vyjadřoval ve svých příspěvcích, kde jsem ji oslovoval "děvčátkem" a pod. tak takto se chovám ke každé ženě a není v tom určitě žádný jiný úmysl. Nakonec jsme si s touto dámou ani nikdy v životě nezatelefonovali. Takže tato komunikace probíhala jen veřejně. Jestli to ovšem někdo vidí jinak, tak to je pouze jeho věc a netřeba jí zde ventilovat.
A na závěr chci ještě požádat, aby jakékoliv podobné výhrady vůči mé osobě byly posílány na můj mail ( druhy.josef.druhy zavináč seznam.cz ). Rád na ně odpovím, myslím, že by už bylo trochu moc zde zahlcovat toto vlákno jenom podobnýma výměnama názorů. Nebylo k tomuto účelu stvořené a pochybuji silně, že to ještě někoho může zajímat.
Zde ještě odpovídám veřejně na Tvou veřejnou připomínku. Více už zde podobné debaty nechci a nebudu vést. Nebudou-li zde hlásány vyloženě technické nesmysly, budu se krotit i v ostatních příspěvcích. Děkuji za pochopení! Josef.
P.S.
Na závěr chci zde ještě dát alespoň jeden obrázek, i když není z Foveonu. Není to žádné umění a ani po technické stránce není nic moc. Je to les z okolí Božího Daru, kde jsem s bráchou dnes byl na výletě a hlavně se podívat na poslední místo jeho zemřelého syna. Berte to jen jako trochu zeleně pro pohlazení očí a zklidnění mysli.