ce. píše:Ľudo super zbierka![]()
..a vypadá to,že fotky nie sú fotené od pasu![]()
ce:

Josef

Ľ.
ce. píše:Ľudo super zbierka![]()
..a vypadá to,že fotky nie sú fotené od pasu![]()
josef38 píše:V "horké" cizině bys měl na hlavě přilbu a neprůstřelnou vestu s nápisem PRESS, tady zřejmě stačila jen páska na rukávu.![]()
LUPER píše:Josef jedna pre Teba, mal si na mysli takyto blembak.![]()
![]()
![]()
Mozes si tipnut odkial to je.![]()
Ľ.
ce. píše:Nemáme čas fotiť,musíme odpratávať sneh![]()
btw
bodky nie sú pleseň na senzore,ale snehové vločky
josef38 píše:Clape jeden, překvapuješ mě!
Nejsi nakonec "převlečenej" Jan Šibík, nebo Antonín Kratochvíl??![]()
![]()
LUPER píše:Josef vidim, ze si sa vynasiel.![]()
Sibika poznam osobne ale nie som az taky fanatik a mam pud sebazachovy. Fotografia bola urobená vo vycvikovom stredisku pri Nitre.![]()
![]()
ce:ten senzor by som si ale radsej prekontroloval.
![]()
Ľ.
josef38 píše:ce. píše:Nemáme čas fotiť,musíme odpratávať sneh![]()
btw
bodky nie sú pleseň na senzore,ale snehové vločky
To znám. Někdy také na fotografování nemám čas!![]()
A s tou plísní na čipu se raději ani nerouhej!![]()
LUPER píše:josef38 píše:Clape jeden, překvapuješ mě!
Nejsi nakonec "převlečenej" Jan Šibík, nebo Antonín Kratochvíl??![]()
![]()
Josef vidim, ze si sa vynasiel.![]()
Sibika poznam osobne ale nie som az taky fanatik a mam pud sebazachovy. Fotografia bola urobená vo vycvikovom stredisku pri Nitre.![]()
![]()
ce:ten senzor by som si ale radsej prekontroloval.
![]()
Ľ.
MirekE píše:
No to je ostuda. Monitor je sice Eizo, ale na nem tabulka hodnot kouli ve snookeru! Tam mas mit tabulku hloubky ostrosti nebo neco!
josef38 píše:Kulečník je krásná hra a hrával jsem karambol, snouker tak známý tehdá u nás nebyl. Vždy jsem pokládal ovládání hry karambolu za vrchol umění a teď jsem poznal, že snouker je ve skutečnosti mnohem těžší.
MirekE píše:Pekne fotky, Lupere. Pri pohledu na tu posledni si rikam, ze by bylo dobre, kdyby ti kluci dostali vic z rozpoctu, aby si mohli poridit vyzbroj a vystroj na urovni doby.
Jarouš píše:LUPERe, v žádném případě nechci provokovat, ale nemůžu se zbavit dojmu, že skeny z minulosti, které tady dáváš v posledních dvou, třech dnech, mají nejméně o třídu vyšší technickou úroveň, než ty, se kterými jsi začal vloni někdy koncem léta (srpen?, M6, Reflecta?) a které jsi dával skoro celý podzim až skoro do Vánoc. Je to jenom tím, že ty streetovky jsou málokdy ideálně zaostřené nebo teď máš skeny z jiného skeneru nebo mám jenom prostě špatný dojem? Kdybych se měl pustit do fantazírování, tipnul bych si, že jsi tenkrát používal Nikon F5, před tím třeba F4, značku filmů si netroufám tipovat, objektivy by mě zajímaly rovněž. Ale ty historické skeny mě přijdou, navíc s přihlédnutím ke stáří těch filmů, opravdu velmi dobré, skutečně o poznání lepší, než ty podzimní z M6. Rozdíl v kvalitě vyvolání neumím posoudit už vůbec, ale s ostrostí fotek to, asi, příliš souviset nebude...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků