cancas si tady pekne az na ponozky. Sam vis jako prvni uz tehdy, kdy jsem Sigmy prodal z toho duvodu, ze jsem dosel k poznani ze tyto sigmy M se pro moji profesionalni praci bohuzel nehodi a neda se to nijak obejit ani vylepsit a nejmene o jeden tyden driv nez jsem tady zacal komentovat tvoje technicky podprumerne fotky a ze jsem tady verejne prohlasil, ze neumis vubec fotografovat, ze jsi jen obycejny cvakar, cvak sem, cvak tam, coz dosvedcuji tady ty tvoje tebou vlozene nepodarky, ze by se jiny takove vlozit verejne nekam stydel; holt na to nemas a ani nemas aspon zakladni fotograficky talent; k foceni jsi se dostal nahodne pres funkci ve vesnickem "parlamentu" zachycovat veskere vesnicke kulturni deni na fotkach pro vesnickou kroniku - to bylo ale tehdy, kdy jeste nevlastnilskoro nikdo fotak, nejake digi a protoze tu funkci dodnes nikdo nechce, tak to delas ty a rad....., kterazto cinnost te dodnes bavi, ale zustava dodnes na horsi urovni nez zacatecnicke; sam to okecavas, ze fotis z radosti, ale co ti druzi? ,.... ti maji tim trpet?, kdyz jsi mne zacal z tohoto vlakna "nenapadne" vyhazovat skryvaly se za tim vsim jenom tvoje osobni duvody a urazena jesitnost.... Ale predevsim tvoje "chytre duvody" mne tady na zaklade toho "ze nevlastnim momentalne zadnou sigmu a ze jsem sem vlozil ctyri fotky focene nikonem" (kolik ty tady mas fotek focenych tebou a tvym Olympusem?) mne odsud vyloucit, stavet se a skryvat se zbabele za nejake "my tady" a "ty" jako bych byl najednou nejaky vetrelec nebo skodna a uplne osamely jednotlivec, ktery tady nema co delat a je tedy tebou odsud vykazovan, dokonce za doprovodu tvych priblblych populistickych recicek a urazek na mou hlavu, vcetne urazek i toho druhu, ze ty moje predlouhe, hlavne technicke komenty nectes, ktere te privadeji na kraj mozkove mrtvice, ze je tady ve vlakne nekdo jiny nez ty, ktery umi poradit a vysvetlit a to na urovni; kdezto ty co nevyctes nekde v internetu, nevis, protoze jsem si dovolil ty tvoje nedokonale cvaky z Italie, ktere jsi nam tady predvedl, kritizovat, protoze co je moc je zkratka moc.
Jestli si myslis, ze to tady okecas (ackoliv myslim, ze se ti to podari, nebot nekteri, ti chytrejsi a zkusenejsi si nezadaji ani slovickem, a ti hloupejsi zanedlouho uz zacnou prihazovat a prihlasovat se jak jsou ti verni a ti do zadku lezouci) a vsichni se ti budou valet u nohou, coz delaji vetsinou nebo delali vetsinou tady jen tvoji krajane, Josef38, ktery vyuziva prilezitosti si take prihodit a zavrtavat se ti do zadku, Ruby52, ktery je tvuj kamarad, kam by take jezdil jinak na kole, ktery si take rad, podle neho velice chytre prisoli polivcicku a nyni MiroM, ktery ma z toho tady nehoraznou legraci a snazi se ted popichovat, Martynko, kteremu jsem zkritizoval tu jeho vagonovou halu, kterou zamenil za italskou vlajku a ktery se msti jak muze....

Ale jedno ti reknu a to se muzes treba uslintat svymi sladkymi pratelskymi vzdechy a texty, abys ukazal jaky jses slusnak.....a mily clovek....

No a v nejakem kratkem case se tady zase vsichni navzajem zasmajchluji, budou si klepat na ramena i nad temi nejhorsimi takefotkami a zavladne vseobecna pohoda a spokojenost pod heslem: Jsem vyborny fotograf a vsichni mi to tady potvrzuji; kdo je vic.....? Nebot k tomu toto vlakno tady je...........

Petr