jizapo píše:Tady máš ten svůj Rodinal
OVal píše:Josefe OK, rozhodl bych se stejně. Od Lupera to bude kvalitnější...
Jen pro informaci:
http://www.copyprodc.cz/Skenery/fs4000%20tisk.htm
(kdybys ho třeba chtěl, už jsem ho pár let nepoužil...![]()
)
LUPER píše:Josef mam na Teba jednu otázku, ADOX ADONAL = RODINAL?
Tvoje foto
Ľ.
josef38 píše:Ľudo, ja v podstatě žiju z vědomostních zásob, které jsem si nashromáždil před desítkami let a ze zásob Rodinalu.Současnost zas tolik neznám.
Ona ani vývojka R 09 není úplně stejná, jako RODINAL.
R09 se mi zkazila za pár týdnů a RODINAL je prakticky nezkazitelný! Zrovnatak vyvolávací časy jsou rozdílný.
Ale když se dívám na letáček od filmu ADOX a na použití vývojky ADOX ADONAL, tak bych řekl, že to bude asi vývojka podobná, nebo dokonce stejná, jen s jiným názvem.
josef38 píše:Na dávkování této vývojky se mi dobře osvědčila malá injekční stříkačka s jehlou. Má už na sobě vyznačené ccm. Přesnější dávkování snad ani být nemůže a každý slušný narkoman Ti ji rád přenechá.![]()
LUPER píše:Josef to mi budeš musiet dat navod ako na to, lebo v tom odkaze, co si tu uviedol pisu, ze pri riedeni 1+100 sa dosahuje najlepšia kvalita, ale odporuca sa len skuseným profikom.Pre normalnych smrtelnikov odporucaju 1+50.
![]()
Tiez sa nemozem dockat, cakam na UPS.![]()
Maj sa
Ľ.
ce. píše:Netvrdím,že som sa myšlienkou spracovania čb nezaoberal.
Mám kamaráta čo sa tým zaoberá,aj som mu pred časom asistoval,ale všetko som zabudol,ovšem fotky mi zostali a sú iné ako tie z digitálu...
Ovšem ja som typ nedočkavý,nezrelý na film a nemám čas,to je asi to hlavné.![]()
Mal som aj M6,ale nedofotil som s ňou ani jeden film!
Ponoril som sa v rámci domácich možností na celý digitálny proces a som maximálne spokojný s výsledkami.Zaoberám sa tým od roku 2005 a myslím že to mám vyladené k mojej spokojnosti.
Samozrejme rád popozerám na snahu tých čo to robia (film) a úprimne ich obdivujem.
josef38 píše:Ondro, nedáš se ještě do party??? A co přítel "ce" ????
OVal píše:
Mám sice cukání, ale asi ne. LMM je víc než dokonalá náhrada filmu a v podstatě jen musím vyčkat, než se mi vrátí z lázní. Už to bude měsíc...Kdyby LMM nebylo, tak bych asi neodolal. Přece jen mne stále láká uložit každý snímek na samostatné políčko. Aspoň po člověku něco zbude... Takto budu muset víc tisknout...
josef38 píše:Ve čtvrtek ráno odjíždím do nemocnice na jeden menší chirurgický zákrok, kdybych se pár dní neozýval, tak je to jen z těchto důvodů! Ne proto, že bych se utopil ve vývojce!J.
LUPER píše:Jozef drzim palce.![]()
![]()
![]()
Maj sa pekne.![]()
Ľ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků