od vrgada » 08 srp 2014 22:34
ruzovomodre fotky rozumne vyvazit nejdou-to je protimluv, to holt ty stare foveony tak nejak maj a Dp1cka od dvojky aspon nema zeleny rohy pri odclonenem objektivu, mne to zas tak moc nevadi, ja to tak mam docela rad. Monitor mam v pohode, pouzivam plazmovou televizi a lepsiho monitoru asi neni (extempore s levnym notebookem na dovolene v Chorvatsku smysl resit nema). Merrill mam barvy mnohem vernejsi, ale ty pletove zrudy nejsou dany lepsim rozlisenim, ja osobne mam teorii, ze zobrazi vic veci z infra, takze kazda piha a pletovy kaz je xkrat zvyraznen a trpi tim hlavne zrzky nebo treba plet po sportovnim vykonu (nejvetsi hruzy jsem si sem ani nedovolil nikdy dat), to neni tim, ze je videt kazdy chloupek a por kuze, tam je proste neco hodne spatne a to na tom pry je jeste trojka lepe nez dvojka a jednicka. U quattra to pry neni, ale zase jsou z ni rozcarovani krajinkari-tech fotodiod je mnohem min a je to poznat, clovek si asi nevybere, nic neni dokonale, ale foveon k tomu ma dost blizko. Jsem rad je a ze s nim mohu fotit, fakt mne to bavi