Pánové (o dámě na tomto foru nevím), s velkým zájmem jsem si přečetl dnešní odpolední příspěvky. Jen mě mrzí, že Martynko smazal svůj velmi důležitý příspěvek který byl zajímavý, ale díky Petrovi M je možné si jej přečíst. V poslední době registruji čím dál víc příspěvků majitelů starších fotoaparátů SIGMA, kteří si stěžují že MERRILL to není ono, že starší FOVEONY byly špičkové a jejich "look" je nepřekonatelný. Nikdo z nich ale nenapíše v čem podle nich byl starší FOVEON lepší než MERRILL. Měl teplejší/studenější barvy, řidší/hustší barvy, lepší kontrast, jas, ostrost atd. Byl bych rád kdyby tito majitelé starších fotoaparátů SIGMA zde dali odkaz/odkazy na ukázky takových správných fotografií a napsali v čem je podle nich ta vyjímečnost starších FOVEONŮ. Nemusí to být jejich fotografie. Jen prosím žádnou další teorii vyčtenou na internetu. Pak se uvidí co na to řeknou majitelé MERRILLŮ. Zatím se tu plácáme v obecných formulacích typu: četl jsem na internetu... jak říkají recenze... ale žádný konkrétní odkaz na relevantní informace.
Martynko citace:
... to pak podle tebe každý čerstvě promovaný tedy neumí nic do doby několikaleté praxe i přes fakt, že mohl studovat teorii několik desítek let, tak proč se to tedy vůbec studuje?...
Studium by mělo studenta naučit základům (teorii) daného oboru (aby věděl o co jde), ale praxi nic nenahradí. Délka studia nic neříká o praktických znalostech a schopnostech studenta nebo absolventa. Nevím jak by se ti líbilo, kdyby ti např. v nemocnici řekli že tě bude operovat čerstvě promovaný pan doktor, který ale skalpel ještě prakticky nedržel v ruce a žádnou operaci neprovedl ani u ní neasistoval, ale absolvoval s červeným diplomem po dlouholetém studiu. No dobře, to nebylo nejlepší přirovnání. Tak jinak. Jak se budou dívat např. závodní jezdci rallye na čerstvého absolventa autoškoly, který ještě v autě pro rallye nikdy neseděl, ale bude je poučovat jak špatně jezdí a obhajovat to tím že má taky autoškolu (starší SIGMU) a vše o rallye nastudoval z internetu. Známé přísloví říká: Šedá je teorie, zelený je strom života a praxe.
K tomu Porchsche, který je prý nevhodný pro stavebníky:
Pozor, mohou se ozvat znalci Porsche, kteří napíší, že např. model BOXSTER uveze v pohodě dva i více pytlů cementu, protože má dva kufry. Ve předu a vzadu. A interiér se ani nezašpiní. Kontrolní otázka: kde má tedy motor?
Jarda