Fotíme s Jarynem, kolegou, stromem a...

Re: Fotíme s Jarynem, kolegou, stromem a...

Příspěvekod strom » 21 úno 2014 16:09

Kolego, nechal jsem si to poslat zdarma, takže to bude chvíli trvat. Co jsem koukal do nějakých recenzí, tak problémem může být citlivost na WiFi, protože tablet má hliníková záda. Ještě možná budu nakonec říkat zlatý plasty. :-) Tak uvidím, ale pokud to nebude s tou WiFi horší než na mém mobilu, což doufám, že snad nebude, tak mi to bude plně postacovat. Jinak je velmi chvalen displej a plynulost systému, což jsou pro mne stěžejní vlastnosti. Až to dorazí, tak dám vědět.
Pionýr (tělo pravý bakelit), Canon A85, Panasonic: FZ30, FX01, TZ7, TZ10; tělo 181cm/92 kg; skla 3,75 D a 4,25 D
strom

Příspěvekod kolega » 21 úno 2014 19:27

Hošani, takhle se dělaj pořádný fotky klikni sem (n) (n) ..... To si jen 2 ruští mladíci, jinak ale velice zdatní lezci a zároveň i fotografové, "jen tak" vylezli na stavbu 650m vysokého "domku" (Shanghai Tower) a ani to jim ještě nestačilo :mrgreen: ... Jinak tady je originální zdroj, jejich web s těma fotkama :mrgreen:
"Všecko jde, jen se musí chtít a vědět jak na to"
kolega

Příspěvekod Jaryn » 22 úno 2014 06:55

Strome, tak často kolem nechodím :mrgreen:
Myslíš, že ty platy a zlaté padáky odpovídají jejich výkonům a schopnostem ? Ti manažéři musija fachčit, až sů celí čérní :mrgreen: Tož ani né tak čérní jak dobře vypadající. :roll: Mám pocit, že kdyby nebylo konkurence, tak by se nic nezměnilo a cestující by stále necestovali jako lidé, ale jako nějací uprchlíci. Už si cestování jiným než mým oblíbeným dopravcem neumím představit :!:
Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.
Jaryn

Příspěvekod strom » 22 úno 2014 16:44

Jaryne, to si úplně nemyslím, že by se nebýt konkurence nic nezměnilo. Konkurence, která stojí za zmínku, je prakticky na jediné trati a už před Jančurou tam jezdilo to nejlepší, co dráhy tehdy měly. Naopak konkurence ty služby pokřivila tím, že tam teď všichni jezdí se ztrátou, jak se předhání, kdo pojede levněji a kdo dá více dárečků na cestu. To, co dostaneš na cestu z Prahy do Ostravy, nedostaneš ani v lepších dálkových vlacích DB. Je to taková ta nesmyslná česká cesta a není to dlouhodobě udržitelné. Dá se říct, že Jančura se chytil do své vlastní pasti, kterou dříve nasadil na autobusáky, když postupně likvidoval jedno ČSAD za druhým nízkými cenami, které potom zvedl. Jenomže na železnici jaksi vše stojí víc, ty objemy peněz jsou tam větší a už to pocítil i on. Zatím má provoz vlaků z čeho dotovat, otázkou je, jak dlouho ho to ještě bude bavit. Naprosto zásadní pro něj bylo to, že rekonstruoval ty staré rakouské vozy a koupil naše ojeté mašiny z Itálie. Kdyby skutečně pořídil vozidla nová, jak léta sliboval a ukazoval na obrázcích, podle mne by už nejezdil. Ale souhlasím. Až nebudu na dráze, tak budu s Jančurou jezdit taky, když mi je ochoten ze svého přispívat na jízdenku, kafe a noviny (n)

Díky ROPům se na nová vozidla do ČD převedly peníze, které před tím nebyly. To je asi ta zásadní změna, že je i v regionech občas vidět nové vozidlo. A ani průvodčí už na tebe neřve, že jsi čů*ák, když dostatečně nezabouchneš dveře od vagónu :mrgreen: Myslím, že dráhy se snaží poměrně dost šetřit, na něčem jsem se i podílel, lecos se už udělalo, někde samozřejmě stále rezervy jsou. Třeba v tom, že každá velká organizace, ať státní nebo soukromá, je paralyzována svými odbory a to, co si může dovolit šéf ve firmě s deseti zaměstnanci, ve které jsem taky pracoval, si holt nemůže dovolit šéf, který zaměstnanců přijme 17 tisíc :) Paralyzující jsou ale poslední dobou velmi časté organizační změny. Bylo by dobré, aby se situace ustálila, aby se barák mohl zase zabývat taky něčím jiným, než sám sebou.
Pionýr (tělo pravý bakelit), Canon A85, Panasonic: FZ30, FX01, TZ7, TZ10; tělo 181cm/92 kg; skla 3,75 D a 4,25 D
strom

Příspěvekod Jaryn » 22 úno 2014 22:48

Strome, RJ nejezdím kvůli novinám či kávě. Libí se mi ten rezervační systém, čistota, dostatek místa a plynulost jízdy. Jaké mašiny vlak táhnou, je mi jedno. Několikrát jsem jel i LEO, ale 4 sedáky na šířku vozu na delší cestu je tak pro anorektičky a ne pro zdatné Valachy :mrgreen: Také kadibudek je tam málo, takže se cestující neustále proplétají mezi stevardy. Cesta mi připomínala spíš jízdu pouťovou atrakcí. Také jsem měl pocit, že je slyšet každý spoj kolejnic. Takže byť moderní vozy, tak alespoň mně připadala cesta daleko únavnější než starými RJ vozy, i když cesta s nimi je možná o něco delší. S RJ nepociťuji únavu žádnou. Internet je ve vlaku také dobrá věc. Já mám i své připojení. Zábavní WiFi portál nevyužím, ale mám ho v tabletu nastavený. Pendolinem jsem ještě nezkoušel jet. Ale když ho vidám na nádraží, tak hučí ventilátory na chlazení těch CD ROMu jako cela fabrika. Tož nevím. Pro mě není důležitá ani tak rychlost přepravy, ale pohodlí, a být po cestě neunavený. Ano, mění se ČD konečně k lepšímu (n) Jančura asi dotuje RJ a SA z letecké dopravy, ČD dostává od státu, takže nevím. No a LEO ? :roll: Toť můj pohled na dnešní dopravce. V pátek jsem také ocenil dobrou komunikaci mezi prodejnou jízdenek a vozy SA, když došlo k záměně zavazadel. Vše se rychle vyřešlo, což u ČD nevím. Rezervační systém je perfekní, mám kreditovou jízdenku, kdykoli můžu přes PC, tablet či mobil objednat či bez poplatku zrušit. Nemusím nikde stát v žádné řadě a zdržovat se či být vystresovaný, zda místo bude či ne. Je to ale také o tom, správně si cestu naplánovat. Takže pokud bude ČD tento způsob a kvalitu cestování alespoň v části vlaku nabízet, tak se občas opět svezu. :) V těch novinách či kávě v ceně to asi nebude :mrgreen:
Jaryn

Příspěvekod strom » 23 úno 2014 01:52

Jaryne, rezervovat jízdenku si dnes můžeš i u ČD. Navíc u ČD máš vcelku jistotu, že tě svezou i když se rozhodneš jet na poslední chvíli, což je obrovská výhoda, kterou bychom měli umět lépe prodat. Mně osobně by moc nevyhovovalo, kdybych musel mít naplánovanou cestu přesně třeba týden předem. Mám raději volnost výběru, ovšem něco to stojí.
Jinak já neříkám, že Jančura dělá dopravu špatně. Naopak to podle mne udělal nejlépe, jak mohl. A měl i štěstí, že mu u veřejnosti prošly ty staré vagóny, když léta sliboval švýcarskou kvalitu. Kdyby tohle udělaly ČD, tak je to jen další důvod k zesmesnovani. Jancurovi bych fandil, kdyby to nebyl demagog a lhář. On se bohužel příliš neliší od těch, na které tu nedáváme. Takže je to vlastně asi tolerovatelne...
strom

Příspěvekod Jaryn » 23 úno 2014 04:24

Strome, co nespíš ? :mrgreen:
Já jsem si zvykl cesty plánovat. Někdy mám i více variant a postupně nehodící se škrtněte :) Občas také využívám ČD, ale moc nadšený jsem nebyl. Ty staré vagóny RJ mi docela vyhovují. Kdyby tak vagóny upravily ČD, tak bych se nezlobil. Nakonec i vozy metra z Ruska byly zcela rekostruovány. Šak jimi určitě jezdíš skoro denně z Rajské Zahrady na Florenc ;) Já občas jezdím trojkou nebo Siemensem. Ale zalíbilo se mi chodit pěšky :)
Jako zákazníka mě zajímá výsledek, můj prospěch. Zda je Jančura demagog, to nemám možnost posoudit. Ale cestu RJ či SA ano. Švýcarskou kvalitu ale sliboval určitě LEO, ale soupravy jsou tuším vyrobeny v Polsku. Zda i Jančura, to nevím.
Zrovna včíl si přeobjednám z nové pohovky odjezd na pondělní ráno, páč nestíhám. :cry:
Jaryn

Příspěvekod strom » 23 úno 2014 04:40

Jaryne, vidíš. S námi by ses vždy vešel :-) Půjdu spát. Možná do vany, ještě nevím. Rezervaci na tuto hodinu naštěstí nemusím řešit :-D
strom

Příspěvekod Jaryn » 23 úno 2014 11:18

Strome, vešel. Jenže by to bylo dobrodružství, o které nestojím, když vím, že to jde lépe a radostněji :mrgreen: Tak vím, kde budu sedět, že nebudu muset stát v řadě na jízdenky, vytahovat peněženku, dávat si bacha, aby mi ji někdo nešlohnul, abych někomu nehňápnul na nohu, nemusel se prodírat vagóny se zavazadlem a hledet volný flek a pod. :roll: U málo využívaných spojů by to ještě šlo. Tam tak, jak píšeš, se cestovat dá.
Jaryn

Příspěvekod Jaryn » 24 úno 2014 15:17

Tak jsem si jízdenku opět přerezervoval až na dnešek na ráno 10,21, protože jsem jaksi nestíhal práci, kterou jsem si vytyčil. Takže jen foto z čáati mé víkendové činnosti. Vše jsem jaksi musel vyhodit a nahradit LED svítivkami. Také komunikátor jsem musel nainstalovat a odladit. Navíc původní teplotní čidlo vykazovalao jen poloviční hodnoty, takže jsem musel dvěma stropy prodáhnout čidlo nové, protože měřit teplotu v kotelně by mi asi bylo k ničemu. Včera nebyl ani čas jít na oběd, takže opět jen zapékaný chleba :( Teď už vše chodí, jak má :) čtyři zářivky po 36W :roll: poletí do sběrného tábora a nahradil jsem je dvěma LED lištami po 10W s uvedenou životností 20 000 hodin. Zdá se, že naprosto stačí. Možná by stačila i jejn jedna, takže ještě doplním o vypínače :mrgreen:

Jak se zdá, tak ON asi naše diskuze čte :mrgreen: Jen ta čeština by mohla být lepší, ve které jsem já nikdy moc nevynikal. Spíš naopak :roll:
Dvacetimegový ultrazoom s 36násobným zoomem (ekv. 24,5 – 1550 mm) vybaveným stabilizací Optical Steady Shot nahrazuje rok starý model H300, s takřka stejnými specifikacemi,jen se zde pokračuje honbě s prominutím kdo ho bude mít delšího, což je jak víme pošetilost.
http://www.digineff.cz/clanek/sony/tri-novinky-od-sony
Docela jsem na ten prostřední SONY zvědavý ;)
Obrázek
Přílohy
P1710336.jpg
P1710336.jpg (273.69 KiB) Zobrazeno 9862 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 5.9 mm
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/3
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Model: DMC-FZ150
Expoziční program: Normal program
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
P1710333.jpg
P1710333.jpg (534.22 KiB) Zobrazeno 9862 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 5.9 mm
Clona: F/3
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Jaryn

Příspěvekod strom » 25 úno 2014 21:15

kolego, tak jsem konečně zkouknul nový Galaxy S5. No, je evidentní, že v telefonech není moc kam dál jít, když nepočítám rezervy ve výdrži baterie, které se zatím v komerčních výrobcích příliš neřeší. Jestli se říkalo, že S4 proti SIII nebyla moc velká změna, tak tady mi to přijde ještě horší, byť papírově je těch vylepšení víc. S5 je zbytečně větší než S4, čtečka otisků mi přijde zbytečná a měřič tepu je opravdu jen pro sportovce nebo důchodce, ale u těch by asi vadil stařecký třas a hodnoty tepu by to možná ukazovalo kolem 200 za vteřinu. Když to shrnu, tak mi tam chybí už jen vodotrysk :roll: Zajímalo by mne, proč tak trčí ten foťák. Nikde jsem neviděl specifikace - velikost snímače ani světelnost anebo jestli to má optickou stabilizaci.
Jinak toho řešení vodotěsnosti v případě Samsungu bych se asi hodně bál. V podstatě to znamená, že voda do telefonu nateče, jen se zastaví o tu gumu :roll: Zdá se, že z letošních modelů by mne ani nic nelákalo, takže se také spokojím s tím, co mám (n)
strom

Příspěvekod Jaryn » 25 úno 2014 21:32

Strome, už jsem se lekl, že ses utopil ve vaně i s tím tvým čínským telefonem :mrgreen: S5 jsem také zaznamenal. Potřeboval bych nějaký levný MT s Androidem kvůli aplikaci ke komunikátoru. Nevím proč, ale dle vývojáře s tabletem nefunguje. Tož nevím, zda mu nebudou vadit i jiné verze Androidu :roll: Přes PC jsem sice vše potřebné nastavil, dá se i SMSkami, ale jednoho jsem nepsal výstižně vstupy a výstupy, což SMSkami nelze, jen propojením přes USB s PC nebo MT s Androidem. Do tabletu appka natáhnout sice jde, ale po propojení se zařízením hlásí, že zařízení nezná :( Nevím, kde tesař tedy nechal díru, ale nějak se mu ji nechce ani zalátat. Škoda. Jinak mi Android v MT vůbec nechybí.
Jaryn

Příspěvekod strom » 25 úno 2014 21:45

Jaryne, Android je bohužel ještě stále v plenkách, i když se slavnostně předvádí co chvíli nové pěkně pojmenované verze, ale nikdo vlastně pořádně neví, co se v nich zlepšuje. Spíš jen detaily. Jenže Windows Phone na tom nejsou o moc lépe, spíš mi přijde, že naopak a co jsem tak viděl, tak telefon s Windows bych si nekůpil.
Android má výhodu, že je otevřený a spousty aplikací máš od nadšenců zdarma, na druhou stranu jejich spolehlivost rozhodně není 100%, ale stěžovat si na to nemůžeš. Já si koupil za 65 Kč aplikaci SWOX, kterou jsem chtěl používat na hlasové oznámení volání, když mám na hlavě sluchátka nebo notifikací, když jsem doma a nemám telefon před sebou na stole jako v práci. No, jenže ke SWOXu jsem si musel doinstalovat ještě aplikaci, která se postará o to, že mi ty zprávy přečte a ta bohužel už nefunguje. A její tvůrce evidentně nemá čas. A když si pročteš diskuze k různým androidím aplikacím na Google Play, přijde ti, že toho spíš víc nefunguje než funguje. Mohl bych si kůpit další aplikaci podobné funkce, ale placené pokusy, jestli to bude nebo nebude fungovat, se mi dělat nechce a hlavně na to poslední dobou nemám čas. Sice můžu do 15 minut od nainstalování aplikace požadovat peníze zpět, ale za 15 minut se v aplikaci tak leda zorinetuju, natož abych jí důkladně otestoval. Tož asi toto stinná stránka Androidu a vše, co s ním souvisí.
strom

Příspěvekod strom » 25 úno 2014 22:45

Jinak co se týká designu té S5... Jasně, je to asi nejméně důležité, nicméně vzhledem k tomu, jak pěkné návrhy se objevovaly na webu, tak telefon vypadá dost hnusně. Myslím, že Samsung by se mohl těmi skicami občas inspirovat. Nonic, nechám toho, aby si kolega nemyslel, že jsem si na Samsung zasedl :-D
strom

Příspěvekod kolega » 25 úno 2014 22:51

strome: na ten nový Samsung S5 jsem koukal i nějaké videiko jsem o něm zkouknul. Co se týká designu, tak na obrázcích a videích se nedá dobře rozeznat kvalita designu, skutečnost bude nakonec jistě, jako ostatně téměř vždy, daleko lepší a líbivější (n). (I když zrovna třeba zlaté provedení S5 již nějací posměváčkové na Twittru srovnávají s náplastí na bebíčko, viz obrázek :mrgreen:. Je mi ale jasné, že po mnoha předchozích spekulacích o konečném designu S5 je "tohle" asi pro mnoho lidí zklamání.

Náplast S5.jpg
Náplast S5.jpg (105.97 KiB) Zobrazeno 9791 krát

Jinak vylepšení, nabízená v nové S5 jsou různého druhu, pro mne je asi nejdůležitější především ta odolnost IP67, to je asi největší přínos. I když odolnost je tu řešena poněkud svérázně, jak možno vidět na videu.
- Pak ten fotoaparát, jednak nový 16Mpix ISOCELL snímač, zase rychlejší AF, pak je tu ta možnost vidět výsledek skládání HDR ještě před expozicí a je popisovaná ta velmi zajímavá možnost zaostřit si na výsledném snímku focený objekt až po vyfocení. To je takové "napodobení" foto-systému Lytro.
- Za zmínku ještě stojí zvýšení rychlosti osazením novějším chipsetem a ve spojení s navýšením kapacity baterky možná i prodloužení výdrže, ale to ukáže až čas.

Další „vylepšení“ mi připadají už nevýznamná.
- Například ten senzor vedle LED blesku na měření tepu je naprosto zbytečný. Tep mi uměla změřit už před mnoha lety i S2, např. pomocí aplikace Kardiograf, prostřednictvím LED blesku a fotoaparátu. Ale je fakt, že tohle řešení u S5 umožní změřit tep i na malém třeba dětském prstíku, protože jsou čidla velmi blízko zdroje světla. Já musím použít velký prst - palec, abych zakryl najednou LEDku i fotoaparát a ještě si při tom zamastím čočku foťáku :mrgreen: (y)
- Ten dětský režim, no nevím, jestli bych tak drahý foun vůbec dával do ruky malým dětem na hraní.
- Čtečka otisku prstu :mrgreen: , no to bylo asi jen takové "povinné" vylepšení na dotažení konkurence, jinak prakticky k ničemu, jak plyne z videa.

Ten původně předpokládaný 2k displej (2560x1440) by myslím ani nebyl na tak malý ploše (5,1") k užitku, a Čínská konkurence, která 2k displeje nasadila již loni, si tak může takto "honit triko" dál. Na S5 použitý FullHD (1920x1080) bohatě stačí (n). ... Ale připadá mi, že už Samsung mohl svůj (snad) TOP model osadit větší operační pamětí a větší uživatelskou pamětí. Na Note3 jsou ty 32GB a 3GB RAM příjemné ;-) Kritizované plasty mi vůbec nevaděj, ba naopak, protože mi je jasné, že případně použité a jistě líbivější kovové materiály mohou na zařízení tohoto druhu být jenom na obtíž. Jde přece jenom o vf zařízení na různých frekvenčních pásmech a vířivé proudy pak jistě vykonají své, ať už na horší citlivosti, menším dosahu, nebo vyšším příkonem (sníženou výdrží), to už jsme tu myslím dříve diskutovali.
Ale celkově bych S5 asi už předem nezatracoval, svého kupce si jistě najde. Já (a ani nikdo z nás zde) to ale asi nebude, že? :mrgreen: .

Jaryna by ale mohl zaujmout tenhle, v Barceloně na MWC také vystavovaný kousek OPPO N1 White, za slušnou cenu, HW téměř jako Galaxy S4 a velmi silná baterka 3,6Ah dává tušit velkou výdrž!
kolega

Příspěvekod strom » 26 úno 2014 12:06

kolego, kupce si to určitě najde, o tom samozřejmě nepochybuju. Jen pokud jsem četl o kritice S4, že to nebylo nic moc vylepšení oproti SIII, tak tady mám ten dojem daleko silnější. Přecijen navýšení paměti RAM na 2GB a nakonec i to navýšení rozlišení displeje na Full HD na S4 byly podle mne zásadnější věci, než tyhle extravagantní drobnůstky na S5.
Reálný dojem z designu se sice z videa nepozná, ale na mobilenetu ho rovnou ve videu okomentovali a porovnali s S4 a ta se jim líbila víc. S5 na tom videu prostě vypadá jako taková levná čínská hračka, naopak čínské mobily vypadají poslední dobou čímdál líp a "luxusněji". Sice o nic nejde, ale některé ty předpokládané podoby S5, které se objevovaly na webu, byly hodně pěkné a povedené. Nevím, proč se Samsung nenechal inspirovat nebo nevyhlásil nějakou soutěž o design. Pokud vím, tak druhý mobil Xiaomi Mi2 vznikl tak, že firma oslovila lidi s dotazem, jaký by si přáli mít mobil. A bylo to (n)

Na mobilu také preferuju plasty a to kvůli konektivitě. Kovový design by se mi ale samozřejmě líbil daleko víc, nebudu říkat, že ne. Ten můj tablet má hliníková záda a bohužel je to prý znát na citlivosti na wifi, ale snad to nebude až tak zlé. Nedovedu si představit, že by citlivost měla být horší než na "malém" mobilu, tož uvidím. 2k displej je samozřejmě blbost, nic to nepřináší, jen vyšší spotřebu a zpomalení systému, takže je fajn, že ho tam nedali. Foťák nevím. 16 MPx beru jako krok zpět, kvalitě to určitě nepřidá. Ten nový snímač by měl umět trochu vyšší dynamický rozsah, reskeptive nepřepalovat barvy, tak jsem zvědav. Možnost přeostřování u mobilu, kde je prakticky u všeho, co vyfotíš, nekonečná hlůbka ostrosti? A k čemu to bude? To, že ten foťák takhle trčí bych odpustil, kdyby měl nějakou excelentní světelnost, zvětšil se snímač anebo to mělo optickou stabilizaci. Jinak to beru jako krok zpět.
Zajímalo by mne detailněji, jak účinná bude ta vodotěsnost, jestli se voda do mobilu dostane a zarazí se o tu vnitřní gumu nebo ne a jak se bude ta vodotěsnost měnit časem. Jinak samozřejmě proč ne. Je fakt, že už mi mobl jednou do vody ve vaně málem spadl. Naštěstí jsem se mohl spolehnout na můj pupek vystouplý nad hladinu :mrgreen: Mládež vodotěsnost využije zřejmě tak, že si konečně budou moct brát mobil do vody i na bazénu a být tak stále online (n) :D
Takže shrnuto po těch bombastických očekáváních mi přijde výstižný ten titulek na idnesech, že ten, kdo od S5 vůbec nic nečekal, bude nadšený :mrgreen:
strom

Příspěvekod strom » 26 úno 2014 12:11

Já bych řekl, že Jaryna by zajímal víc asi tento telefon ;) Akorát by musel stát asi tak desetinu té uvedené ceny.
http://www.mobilmania.cz/clanky/panason ... fault.aspx

Jinak jsem zaznamenal, že Panasonic si hledá nové místo na trhu touto odolnou elektronikou. (n)
strom

Příspěvekod kolega » 26 úno 2014 12:43

No jo, no, v oblasti smatrfounů se asi přiblížila doba, která před lety potkala i stolní PC, že už výkonově dosáhly takové úrovně, která už dostatečně pokryje výkonem veškeré (nebo tu všeobecnou většinu) potřeby a k lepší prodejnosti bude pomáhat spíše ten design a vybavenost, někdy i jen těmi srandičkami vesměs i neužitečnými :mrgreen:. Tuším že jejich prodeje začnou časem dramaticky klesat podobně, jak tomu bylo tehdy s PC. ... I proto si myslím, že tenhle počin je od Panasonicu velice prozíravý (n).
kolega

Příspěvekod Jaryn » 26 úno 2014 17:28

Strome, trefil se Kolega :) (n) To konstrukční řešení by mi plně vyhovovalo. Jinak je to vše na stejné kopyto.
Hoši, když už se těmi chytrými telefóny tak detailně zabýváte, mám jeden dotaz. Je schopný některý z těch telefonů za pomocí nějaké aplikace fungovat jako mobilní WiFi router ?

Tož včíl nevím. Je ta obrana ČR reálná nebo né ? :mrgreen:
http://www.novinky.cz/domaci/328758-spo ... anovi.html

Bohužel, není jediný takový řemeslník :roll: (y) :cry:
http://www.novinky.cz/krimi/328696-reme ... ezeni.html

Pár záběrů, které mě dnes praštily cestou napříč městem přes nos.
Přílohy
P1710514.jpg
P1710514.jpg (706.48 KiB) Zobrazeno 9738 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 22.3 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
Clona: F/4
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
P1710513.jpg
P1710513.jpg (707.77 KiB) Zobrazeno 9738 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 22.3 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
P1710506.jpg
Demolice po požáru v bývalém Svitu ve Zlíně
P1710506.jpg (609.92 KiB) Zobrazeno 9738 krát

EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 4.5 mm
Čas expozice: 1/400 sec.
P1710496.jpg
Tož aj tak sa može, když sa nemože, či spíš nechce :-)
P1710496.jpg (483.24 KiB) Zobrazeno 9738 krát

EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 5.2 mm
Clona: F/2.9
ISO: 125
Naposledy upravil Jaryn dne 26 úno 2014 18:22, celkově upraveno 1
Jaryn

Příspěvekod strom » 26 úno 2014 17:34

Jaryne, jo. Z mobilu můžeš udělat AP.
strom

PředchozíDalší

Zpět na Panasonicem