Jaryne už jsem na to přišel. Klikne se na ty tři tečky, což je obdoba menu "Nastavení" v Android aplikacích. Jen poprvé mi nevyskočilo to okénko se seznamen voleb, tak jsem to přešel.
Právě ten závit (na polarizák, UV) to má, víc bych také nepotřeboval. Ostatně to by bylo, aby to závit nemělo. Jen jsem chtěl říct, že by mi stále stačil UZ se zabudovaným objektivem. Potřebuju slušný rozsah, ideální pro mě je právě těch 24-200mm eq. a kvalitní objektiv s dobrou světelností. Nepotřeboval bych přehazovat např. makro objektivy, protože makro nefotím a nepotřebuju ani portrétní objektivy, protože lidi se od Nového roku stejně fotit nesmí

Větší snímač je jedině plus a tenhle je tak akorát, aby bylo možno udělat rozumně velký UZ objetiv a zároveň aby bylo dobře použitelné ISO1600, což je při té světelnosti tak akorát na focení i večer ve městě. U RX10 mám dojem, že to je přesně ten ideální kompaktní UZ, na který já jsem osobě čekal od roku 2004

Ale dnes už žádný DF kupovat nebudu, jelikož by většinu života strávil ve skříni vedle ostatních DF. Jen si můžu říct, že se to konečně někomu povedlo a už můžu v klidu umřít

Včéra jsem odevzdál dizertačku před finálním odevzdáním. Myslel jsem, že pokud se mi povede něco splodit, že si za odměnu kůpím pěknou plazmu. Vzhledem k tomu, že jsem žádný film neviděl víc jak půl roku a na TV kouká tak akorát manželka, tak se na to asi vykašlu. Ale nějak se odměnit musím. Možná si kůpím nový telefón

Když už člověk nestřídá ženské, tak aspoň tohle.
kolego, láká mne ZTE Nubia Z5S mini. Je to dokonce oficiálně podporované zařízení pro MiUI, které bych nerad opouštěl.
http://mobilenet.cz/clanky/vyzkouseli-j ... 2014-14273Akorát jsem prohloupil. Mohl jsem jí kůpit za 267$, ale neměl jsem na to čas. Teď už je dražší.