Hošani, taky to mám za vydírání té většinové - normální společnosti. Sice mě tyhle lidi nevaděj, jsou to tvorové, jako ostatní a mají právo na svůj způsob života. Jsem pro jejich toleranci, ale naprosto ne pro jejich zvýhodňování, natož pak pro jakoukoliv popularizaci, podobně jak to zde mají zařízeno třeba naši tmavší spoluobčané, kteří úspěšně dlouhodobě parazitují na nás všech a ještě se z nich rekrutuje většina drobných zlodějíčků. To jsou ale pouzí parazité, společnost jenom obtěžují, ale s těmi přihřátými je to však pro společnost daleko nebezpečnější.
Ať už to je tak, nebo tak, je to proti přirozenosti, tzn. proti přírodě a znamená to jedno: pokud se bude množství těchto jedinců díky jejich jakékoli podpoře zvětšovat, tedy bude se stále více lidí pocházejících původně z té "normální" společnosti přidávat k té homosexuální, tak taková společnost je na nejlepší cestě ke svému konci, tedy zániku. Ale ani ta tolerance by se neměla přehánět, ono se neříká jen tak do větru, že "Všeho moc, škodí!"

I jiní tvorové na Zemi s námi žijící, pečují o genetickou čistotu svého druhu a tím o zachování svého rodu, mají to tak přirozeně dané, tak proč se člověk této péče s nějakých pohybných pseudohumánních důvodů dobrovolně zříká? Respektive jsou lidé, kteří se snaží ve společnosti o totéž, vysmívání a různě nazývání i označováni a někde dokonce i kriminalizováni. ... Putina sice nemusím, jeho způsob vlády je čím dál tím více autoritářský, ale jeho snaha v této oblasti mi je sympatická.