Jaryne, v tabletech se moc neorientuju. I když asi není moc co zkoumat, je to téměř smartphone. Jediné, co je třeba si ohlídat, je ten displej.
Zrovna minulý pátek mi telefon ušetřil dost času ježděním po Praze, když jsem jel něco vyzvednout, ale opsal jsem si omylem úplně jinou adresu, takže až na místě mi řekli tu správnou. Tak jsem se podíval, kde to je, okamžitě jsem zjistil, že se tam dá dostat autobusem, který jel zrovna kolem mne a pak s přestupem na tramvaj, takže jsem popoběhl a bleskově jsem do něj nastoupil. Pak jsem se bleskovou GPSkou samozřejmě bez asistence ujistil, zda jedu správným směrem

Cestou zpět jsem jel jinam než odkud jsem vyjel, takže mobil opět posloužil. Takhle má vypadat užitečný přístroj a to jsem využil v podstatě jen mapy a jízdní řád.

Kdybych ten mobil neměl, tak jsem strávil touhle akcí klidně i o hodinu víc.
S mobilem jsem zatím velmi spokojen. Dá se na něm i dobře vyřídit pošta, když mobil položím na stůl delší hranou k sobě, tak se dá vcelku dobře psát jako na klávesnici a jde to rychle i na 4,5" displeji. Takže mně ten mobil už nějaký čas ušetřil. Kromě toho, že o dost víc ho vzal