Petr M píše: 15.11.2013 v 10:57 hod. píše
je sranda si od otuly precist ty kecy o sigme sd1..... zda se, ze to bude velkej, bystrej a naramne chytrej srandista.... kterej videl tu sigmu tak leda z ponorky v kalny vode.....
Zdravim,
Petr
P.S. Obzvlast srdecne zdravim pritele Zdendu Makace!!!!!!

To je citace ze str.313 a diskuze je již na str.315 ke konci stránky, možná, že tato zdravice spatří světlo světa už na začátku str.316. Díval jsem se na DC tenis a poté na ČR-Kanada-fotbal a na vlákně jsem až nyní.
Takže panu Arnovi, Mahlerovi, Petrovi a dalších asi 96 jeho nicků nebudu zde oživovat, chci připomenout, že jsem na internetu od roku 2002 (dvatisícedva) registrován stále pod jedním nickem a než jsem mu stačil odpovědět na jeho velice upřímnou zdravici zde, tak se do mě stačil navést s plnou polní, jak je u něj ostatně zcela normální. On je totiž nenormální, opravuji, je velice nemocný na hlavu.
Mno a protože je nějakou dobu mimo českou realitu, přesto se budu snažit s ním mluvit, jak mi zobák narost a sděluji ti Petře, že normálnímu člověku by stačilo jasně a stručně sdělit, že mu fouklo pod tašky... , ale na tobě se vyřádila vichřice a ještě jsi musel utýct z trychtýře tornáda.
Jako preambule stačí.
Tady se sluší, abych pozdravil svého internetového přítele Otulu, kterého si vážím pro jeho vrozené povahové rysy s vysokou empatií, jenž daleko převyšují všechny vrcholky hor na snímcích (o fotografii mám jiné představy) pana Arna a je zcela jedno, zda-li zdařilých nebo méně vydařených.
K věci:
Vysokou fotografickou školu provozuji a jsem ochoten, na základě naší internetové známosti s panem Arnem udělat výjimku a pozvat pana Petra-Arna do nultého ročníku začínajících fotografů. Osobně dohlídnu na to, aby se ti ostatní studenti nesmáli pro tvoji všehoschopnost a počítám i s tím, že budu muset přistoupit na další kompromis a min 2x v týdnu zneužít kámoše psychiatra, který má ode mne na škole pronajatou privátní ordinaci, aby pro mého začínajícího studenta věnoval na oltář vlasti pár ordinačních hodin, spešl pro tebe.
S pozdravem
"Kéž by už v Bavorech přestalo foukat!"
rektor soukromé VŠ fotografické v Bílině, co nemá daleko, poslat pana Arna nejdříve do rekta.
PS
příloha je pouze pro přehled, kolik návštěvníků vlákna TNČ zde bylo...