Moderátor: Pete2
josef38 píše:Josef01: Kamarád ( grafik ) tvrdí, že používá na konverzi RAWu z Merillu PhotoShop. Nevím sice, kterou verzi vlastní, v každém případě se ho na to optám a dám vědět. Bylo by to asi nejlepší řešení. Už jen třeba i kvůli načtení chromatičnosti!
Josef01 píše:Díky Josefe, LR 4.4 umí formát RAW předchozích přístrojů DP1, DP2 atd. bohužel nové zatím ne, tak se divím, že to umí Photoshop od stejného výrobce, mrknu na jejich stránky.
Josef01 píše:
Já mám nejraději rozlišení tak jako je v tom vlákně Leica od OVal, je vidět celý obraz a pěkně ostrý. Jakmile se prezentuje plné rozlišení tak je ten obraz nekontrastní a neostrý (tak jak to upraví web prohlížeč) a to se mi nelíbí. To je podobné, jako kdybych nekomu ukazoval postupně 6 fotografií, které mají tvořit jeden celek.
vrgada píše:A barevnymi fotkami nemyslim ty HDR omalovanky z Kuby s vypalenymi svetly a to presto, ze to vypada zajimave, fotka to neni a okouka se to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků