kolego, to máš vlastně pravdu. Na té tvé fotce byly i zhasnuté pixely. Je fakt, že to by mě lákalo. Zatím nevím, jak moc si na tom budu chtít pouštět videa, občas asi jo. V úplné tmě to asi často nebude, takže snad mi to tak nebude vadit. Je fakt, že za dne samozřejmě problém prosvítajícího podsvícení neruší (není poznat, displej má tmavé krycí sklo). Možná si ten telefon nechám, pokud něco neobjevím. Je fakt, že kdybych ho měl vrátit, pak bych pořídil asi jedině S4, ale na tu bych ještě chvíli počkal. Kupodivu bych nakonec i snesl 5" displej. Myslel jsem, že bych to nenarval do kapsy, ale v tom asi takový problém nebude. Ta ovladatelnost jednou rukou, což občas využívám, by asi byla horší. Kupodivu na chlapa nemám moc velkou dlaň a asi bych se bál, že by mi to občas slítlo na zem.
Jinak jsem koukal, že i Xiaomi má taková ta "gesta", že otočením telefonu ztlumíš vyzvánění, zvednutím telefonu přijmeš hovor a ještě něco dalšího, co jsem zatím nezkoumal. Mávání rukama jsem ale nikde nezaznamenal.

Budu muset ještě vymyslet co nejjednodušší propojení spočítačem. Včera jsem doma vyzkoušel FTP přes WIFI a v pohodě. Ještě nevím, zda lze nějakou aplikací takto přehazovat soubory mezi počítačem a mobilem přímo z mobilu, abych nemusel sedět u počítače ale třeba ve vaně, kde na to mám čas.