kamrim píše:A ještě pár ilustračních
ogyn píše:kamrim píše:A ještě pár ilustračních
Když něco fotíš,tak se nad tím zamysli ,PROČ? Kde jakými výcvaky zásobovat web nemá cenu! Nastuduj si něco o kompozici, ohlídej si pozadí........
ogyn píše:Nezlobte se na mne ,ale 015 a 016 jsou zbytečné výcvaky,které někomu řeknou maximálně : Takhle NESnímky nemají ani "hlavu ani patu"
kompozice žádná ,na snímku chaos .......
Chápu ,že většina majitelů kompaktů netuší co je to HO,clona,čas ,ISO a fotí pouze na automat,ale je třeba zvolit taková témata kde to nevadí a snímek má alespoň nějaký smysl!
UFO píše:ogyn píše:Nezlobte se na mne ,ale 015 a 016 jsou zbytečné výcvaky,které někomu řeknou maximálně : Takhle NESnímky nemají ani "hlavu ani patu"
kompozice žádná ,na snímku chaos .......
Chápu ,že většina majitelů kompaktů netuší co je to HO,clona,čas ,ISO a fotí pouze na automat,ale je třeba zvolit taková témata kde to nevadí a snímek má alespoň nějaký smysl!
Ogyn, my se na Tebe nezlobíme (zatím).
Ale Tvoje příspěvky v našem vlákne by mohli být konstruktivnější, ale hlavně tolerantní.
kamrim píše:Umělecký fotograf Ogyn : ano, máš pravdu.
Závěrem chci pouze dodat, že určitě nemám v plánu přeplácat tohle fórum spoustou výcvaků, ale asi budou mé fotky prostě takové „obyčejné“. Rád příjmu věcnou kritiku popř. radu co by se dalo zlepšit.
FDF píše:Ogyn: Nic proti "sběratelství" foťáků a objektivů, mě osobně stačí jedno lepší " cvakátko " na všechno.
Ale holt tady s cvakátkama a bez zrcadel jen tak živoříme ...![]()
Jaro je tady ...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků