A Ty mi Hejhuláku nelez do psaní, však víš kde.

Česky snad umím, zapnout kontrolu pravopisu taky a pokud máš dojem, že je něco jinak,
je tak schválně...

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Myšák píše:Brouzdy,širokáč nahradíš poskládáním,viz cvak na pár lidiček..http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html![]()
Hejhulák píše:A jak mě nas..štvete, vymažu vás všecky!!!![]()
![]()
stano.v píše:Marie K píše,zaostřuji na 1/3 vzdálenosti.Maruško,najdi si ,,hyperfokální vzdálenost,, a pak si u Tvých krajinek budema sedat na z.....
stano.v píše:Ano,jak je zřejmé nepoužil.Ale to byl určitě záměr autora,výlet na kole ,domů daleko,večer na krku,a už stejně nemohl do kopce .Ty ovečky byly jen výmluva,aby si mohl odpočinout
josef38 píše:Myšák píše:Brouzdy,širokáč nahradíš poskládáním,viz cvak na pár lidiček..http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html![]()
Také jsem dostal tento snímek a nedovedu si ho vysvětlit. Je jasný, že rozlišení žádného objektivu by tento snímek nezvládlo a ani tak velký čip zatím neexistuje. Zrovnatak mě ale hlava nebere, jak je snímek složen z mnoha snímků, když ty lidičky určitě nestojeji na jednom fleku a na snímku žádné chyby ve složení nejsou? J.
Myšák píše:Josef,k obrázku byl i text! Kdyby ses nepřidal na sklonku války k Němcům,zůstal u jazyků vítězných mocností,tak v angličtině
člobrda píše,jak fotil:The Vancouver Canucks Fan Zone along Georgia St. for Game 7 of the 2011 Stanley Cup Final was captured at 5:46 pm on June 15, 2011. It is made up of 216 photos (12 across by 18 down) stitched together, taken over a 15-minute span, and is not supposed to represent a single moment in time. The final hi-res file is 69,394 X 30,420 pixels or 2,110 megapixels. Special thanks to Bonita Howard and CBC Real Estate.![]()
Myšák píše:;) Aha![]()
takže 216 složených fotek,snímáno patnáct minut a nepředpokládal že budou prezentovat jeden současný moment.
Tomu moc nerozumím,vady vzniklé pohybem vidět nejsou...
Vařím oběd,tak tu nesedím
Myšák píše:Fotku jsem si z dovolením stáhnul,díky!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník