strome: ano, dávám fotky s hor. rozlišením 1100 Pix, což mi vychází velikost ±1MB, ale omezení serveru je až 2MB. Rozlišení to zde pobere i daleko větší, vyzkoušel jsem si to při vložení toho panoramatu výše, ale pak jsem obrázek zase znemšil na 1600 pix

. Ale zase nějaké miniatury, jako se musejí vkládat na
digicoloru.cz těch 700 Pix, to je málo. Zde je asi jediný foto-diskuzní fórum, kde se zobrazí alespoň základní info z exifu obrázku, jinde ho oříznou úplně (databazefotografu.cz, digicolor.cz a pod.) Tak vkládám jenom sem, pokud vůbec něco někam vložím. Tak mám zůstat u svých 1100 pixelů? Mě je to skoro jedno, mám prac. LCD 1920x1200 a doma 1650x1050.
Jaryne: nevím, jestli to je pravda, nebo ne, ale nedivil bych se, kdyby ano. To s těmi mimozemšťany v podzemí se už povídá docela dlouho, ale ..... no kde asi berou američtí scénáristé a vůbec literární autoři scifi, témata na své díla

, třeba Muži v černém jsou napsány a zfilmovány podle podobných skutečných "agentů", nebo seriál/film Hvězdná brána, a podobné, co mi víme

Ale na tom odkazovaném serveru je vícero takových témat.
Ještě k tomu potravinářskýmu kolotoči bych řekl, že dle mého názoru tohle je jenom mrhání s lidskou prací, financemi a energetickými zdroji. Každý stát by se měl snažit o potravinovou soběstačnost a teprve případné přebytky prodávat ven. Pokud toho některý stát není schopen, tak musí potraviny nakoupit za prostředky získané za jiné komodity (ropa, plyn, jiné nerostné suroviny, služby, turizmus a pod.) ale tohle nesmyslné šíbování je k ničemu. V tomto je údajná síla a samospasitelnost trhu devastující pro národní zemědělství, zvláště pokud je navíc ještě řízeno takovou politikou (EU) a politiky, jako u nás

.