Takže k ledopádům jsem vůbec nešel. Kdybych měl tušení, jak jsou ty Pulčiny profláklým místem, tak bych se na to vyprd,
a nemusel skončit ve škarpě

Ještě přidám jednu historku která se nestala mě ale mému otci .Ten měl v 60 letech motorku ARIEL s loďkou, jednou si vyjel s ní do lesa na hříbky a před lesem ho zastavil pán jestli by jej odvezl přes les do blízké vesnice.Pán si sedl do lodky na začátku lesa byla levotočivá zatáčka a v té zatáčce otcovy praskla hřídel na předním kole a vyneslo jej mimo silnici do stromu, chlap měl zlámanou ruku a otec bohužel prasklou pánev.Otec to odležel 3 měsíce v nemocnici no a milý chlap je zažaloval a otec musel zaplatit bolestný. Proto já v žádném případě nikdy neberu stopaře.Stanley 900 píše:AVI, to by musel Jirulky patnáctiletý synáček být otcem
MONYS, taky dobrá příhoda![]()
Dvakrát jsem mohl být kaput, jednou co si strejda půjčil naší 350 se sajdou a já s bratrancem že pojedeme s ním a on byl zvyklý na solo moto.
Pak si přibrzdil, samozřejmě s nebržděnou sajdkou to stačelo do leva, šli jsme přes škarpu a já, protože jsem seděl za ním, jsem hodil šipku,
ale zrovna jako na potvoru, levou tváří o kmen stromku, zatmívačka, odřenina, za krkem ruplo a po několika dnech jsem dostal otravu krve,
zle jak před smrtí, pak to po návštěvě doktora a několika hodinách ležení povolilo, to mi bylo dvanáct a půl
A jednou v osmnácti, zase se sajdou, jedeme a proti nám na vesnické silnici autobus po naší styraně, hnal se z kopce, já už hledal za škarpou místo, kam to hodím, jenže zrovna meze vyšší, než silnice, pak na poslední chvíli si řidič všiml a hvídla kola a jen tak jsme se minuli,
kolo sajdky po měkkém u škarpy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků