Luisifer píše:Na to nemám ten správný nástroj. Půjčíš mi na to SLT A65?
Jasněééé

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Luisifer píše:Na to nemám ten správný nástroj. Půjčíš mi na to SLT A65?
Luisifer píše:ajo, ale sou nějaky rozmatlany
Jarouš píše:Edo, jednou ses ve Foveonu ptal, co na těch Sigmách všichni máme. Tož asi tak. Kdyby ta Tvoje fotka byla focená Sigmou Merrill nebo Quattro, byly by všechny ty nápisy a čísla na tom domě NA MÉM MONITORU bez problémů čitelné. Kdežto z Tvojí Sony jsou NA MÉM MONITORU sice jasně zřetelné, čitelné však nikoliv. Objektiv mám také pouze průměrný. Tolik ve stručnosti k jedné výjimečné vlastnosti čipů Foveon, když se Ti tenkrát nedostalo žádné odpovědi.
PS: Ty na své UHD LCD tu tabulku u dveří přečteš?
Luisifer píše:To fakt ty cihličky vidíš ostry?
Luisifer píše:Edo, tak to je docela zajímavy, dík za vysvětlení. Já si bláhově myslel, že jsou ty cihličky neostry pro malou hloubkou ostrosti při focení panoramatu na způsob bokeh panoramatu, kdy to bylo foceny na plnou díru (clona F2) a se zaostřením blíž na dům, a že komím už je dál než v rovině ostrosti. Ale sem rád, že se aj někdy pletu.
Jarouš píše: ..... Kdyby ta Tvoje fotka byla focená Sigmou Merrill nebo Quattro, byly by všechny ty nápisy a čísla na tom domě NA MÉM MONITORU bez problémů čitelné. .....
Luisifer píše:Dobře, na tu 1/3200s a 1/5000s, na kterou byly cvakany snímky s komínem, si příště radějc vemu stativ. Dík za tip.
Jarouš píše: ..... PS: Ty na své UHD LCD tu tabulku u dveří přečteš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník