Málem sem zapomněl zkusit mezikroužky. Celou sadu sem jen nasadil a sundal, protože nechcu urvat bajonet, ale s 36mm mezikroužkem to vypadá hodně slibně. Je to ještě únosny co se "prodloužení" týče (mj. divím se, že ještě nikdo nevymyslel mezikroužky se stativovým držákem) a přitom se ze zvětšení 1:4 na minimální ostřící vzdálenosti dostávám na zvětšení 1:2 a kresba vypadá stále... No viz. testovací cvak na něčem složitějším...(proto chlupatec Quatchi) Každé cvak má pod sebou výřez 1:1 z plnyho rozlišení
Za sebe říkám, že to vypadá perfektně, tj. hodně dobře použitelny.
Hyeny tvoří podčeleď čeledi hyenovití. Jsou to středně velcí masožravci, obývající Afriku a Asii. Hyeny patří mezi kočkotvárné šelmy, jsou tedy příbuzné kočkám a promykám více než psům, kterým se podobají. Hyeny prosluly jako mrchožrouti, hyena žíhaná a hyena čabraková se živí převážně mršinami. ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Hyena
Na zahradě si mě adoptoval kocour (asi bezdomovec), pořád žebrá dobroty a je drzej. Prý, že už těch divokejch zvířat bylo dost, tak mám radši fotit našince
Přílohy
Nevšímat.jpg (413.05 KiB) Zobrazeno 4531 krát
Jsem nasranej zrzek.jpg (460.43 KiB) Zobrazeno 4531 krát
Polib mi xxxxx.jpg (553.35 KiB) Zobrazeno 4531 krát
pusch: jakýpak nový? Pípák se používá docela běžně, ne?
Nejdřív sem si změřil s originálním zdrojem, kde je 5V napojení napájecího konektoru, a pak připojil tenhle šmiklý kábl a pípl si, že je ten pin propojený s červeneným káblem, abych nepřipojil dc/dc konvertor, který má svorkovničku, špatně...