Mimochodem, ty sudy jsou na prodej!
Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
multistrada píše:nazdárek...něco ze včerejška a jdu Vám to tady prošmejdit
ODSakEda píše:multistrada píše:nazdárek...něco ze včerejška a jdu Vám to tady prošmejdit
![]()
multistrada píše:..... no jo no...ale všichni byli přátelští....focení jsem si užil a koupil jim kabelu jídla....
Luisifer píše: ..... Edo: to není možny, jak se ti mohlo povist 18mm udržet na 1/10s, když máš přitom jen stabilizované čípek?
ODSakEda píše:multistrada píše:..... no jo no...ale všichni byli přátelští....focení jsem si užil a koupil jim kabelu jídla....
To znám z osobní zkušenosti, bezdomovci nebejvaj většinou zlí lidé ba naopak! (častěji jsem natrefil na hajzla v kravatě!...)
U mě jeden brigádničil, ale jen když mu došly prachy a jen chvíli a po záloze na "oběd" (cigarety a pivo...) v poledne vždy zmizela už se nevrátil třeba 3 dny dodělt co začal
![]()
Když jsem vytrousil "litr" (1000,-kč), zdvihl jej a donesl mi jej a chtěl jen dvacku! Dostal samože "kilo", ale bránil se, že prej ho to "kilo" zabije
Už se upil
Krmení psa taky
Luisifer píše:Jarouš: no už je tam zrnošum na ISO 51200 přece jen vidět.
Edo: to není možny, jak se ti mohlo povist 18mm udržet na 1/10s, když máš přitom jen stabilizované čípek?
jojomultistrada píše:Dobrák od kosti monoskope...i ta kočka ho měla ráda
Luisifer píše:Tak něco na nízky ISO a plnou díru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků