Jindro, tady se nespí, tady se masíruje bolavé koleno. To stáří je taky na prd, furt cosi bolí . Pánove kdo už má stvrzenku potvrzenou EET ? Já si včera zaskočil na kávu a dali mi ji.
Alda píše:Zdravím Fauve, na bolavé kolena si dopřej Alavis triple blend, pomáha to...
Vyzkoušel jsem nepomohlo, svého času jsem upadl na koleno, stát se to koni, tak ho hned zastřelí aby se netrápil . Doktoři to nějak spravili, zpočátku to šlo, ale dnes po dvaceti létech musím i dřepy dělat na jedné noze
Kdysi před lety, pravil můj ortoped, že je to artroza kolene jak sviňa, no, léčím ji Kamzíkem, vždy asi po 4 měsících dám kůru za necelé 4 stovky a obtíže skoro pominuly. Na dřepy jsem už musel zapomenout, ale bolest ustoupila a to je to hlavní.
Bmx: já mám artrozu v obou kolenech. Během let jsem vyzkoušel všechny možné způsoby, jak zlepšit funkčnost kolen.Všechny ty podobné švindly, jako ti kamzíci a jim podobné nezabraly (jak také jinak). Injekce plasmy do kolen drahá a účinnost krátkodobá. Až ten Alavis zabral a dřepovat můžu, což před aplikací nešlo. A kůra na dva a půl roku přijde na 1.000kč i s poštovným. Hezký a pozitivní den přeji.
Ahoj, tak koňskej přípravek jsme už tady diskutovali, mám to štěstí, že Tebou zmiňovaný šmejd Kamzík u mě zabral, nebudu dělat ze sebe výzkumníka, neb do rakve mám už jen skok, tak co???
Zdravím vás, artrozaci , proč zkoušíte pořád nějaké mastičky a podobné drahé serepetičky a nevezmete si příklad z dobrého vojáka Švejka, ten si bolavá kolena mazal opodeldokem, nebo co to bylo, a stejně chtěl táhnout do války. Statečný to byl muž . Máme tu hezky slunečno, v osm hodin bylo -7°C, teď se pomalu otepluje. Dnes tu je vánoční trh, tak se tam s foťákem podívám, snad něco ulovím.
Tak jsem se byl podívat na tom trhu. Nemohu říct, že by tam byla nějaká extra vánoční nálada. Stánků jak nas.ané, ale sortiment nic moc. Dokonce jsem si mohl koupit záclony nebo ložní povlečení . Co mě zaujalo, byly kančí, jelení a další klobásy s divočiny. Ale dlouho jsem neviděl tak modrou oblohu bez jediného mráčku . Jenže co bylo bílé a ve stínu, na fotce to bylo úplně modré. Moc jsem toho nenacvakal, tak aspoň něco málo ...
Přílohy
IMGP7738-o.JPG (533.13 KiB) Zobrazeno 4439 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 8.1 mm
Čas expozice: 1/1250 sec.
Clona: F/4.5
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: PENTAX MX-1
Exposure bias: -10/10 EV
Metering mode: Pattern
IMGP7746cb-o.jpg (703.51 KiB) Zobrazeno 4439 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 15.4 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/4.5
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Petře, medovinu jsem neochutnal, tu už znám, ale dal jsem si jednu ořechovku a jednu smrkovku. No, pálí se ze všeho možného. Ale bylo to výborné . Byla tam ještě propolisová, ale ty dvě stačily. Zato, když jsem přišel domu, dal jsem si velkou štamprli slivovice, abych se, nedej bože, nenachladil, bylo tam dost zima .