Lasto, ty čtyři palce jsou na mapy
pro mne ideální ( nepotřebuji detaily o ČR , většinou mne zajímá okolí do cca čtvrt km ) mám to z bohaté praxe toulek po ČS vyzkoušeno

. Já jsem vůbec trochu ,,exot" který jde vždy ,,proti davu"( jež je samozřejmě v hledáčku hackerů na prvním místě

)....takže když všichni Whatsap ( nebo jak se to jmenuje ), tak já a rodina Izraelský Mirage atd....

. A to šifrování....haha....,,někdo" tu šifru vymyslel, nabídl ji důvěřivcům zdarma k používání ( proč asi ) a coby autor samozřejmě zná její algoritmus a vše s ní spojené. Nevěř všemu co je ti nabízeno pro tvé ,,bezpečí a dobro"

....na tom přeci svět a společnost nestojí. Znám tě z několika ,,debat" a právě proto nevěřím, že bys byl tak naivní.Myslím že bude nejlepší to zakončit tím, že holt každému z nás vyhovuje jiný styl ,,komunikace a kontaktu"....takže OK

.
Josefe podle tvých údajů mi to nějak nesedí....tady je mapa továrních komínů v ČR ( když na komín klikneš tak se ukáže fotka a údaje ) , ale žádný podobný do cca 5 km od zastávky Prunéřov ( směr Klášterec a Ostrov ) jsem podél trati nenašel

:
http://koda.kominari.cz/?action=pregiom ... ,14,pVTSik,
Karlík