Petře ahoj, tak to si u nás ve 220 metrech ještě počkáme. Byl jsem se podívat ze špajzu, Ještěd sice v mracích, ale z něj pokračující hřeben, tak ten je bílej... Ochladilo se dost...ráno bylo jen 5... Když čtu, jak je to s rorýsi, příroda je rozličně výjimečná...
Petře ahoj a dík...objevil jsem krabičku Nikona s pidičipem a beru ho často do ruky. Jako strýček Skrblík, fotil jsem na poloviční rozlišení a to byla chyba, už napraveno, cvakám na plné rozlišení
Zdravím při sobotním dopoledni. Dnešek jsem začal prací , už jsem vyluxoval celý byt. Ještě musím zajít do elektry, ale pořád čekám, jestli přestane foukat ten pitomý vítr, duje až se stromy prohýbají. A do toho se mi moc nechce. Jsem zvědavý, co to přinese. Pěkné počasí asi ne . A mám tu kousek železa a zvětralého betonu ... Pěkná opička ...
Přílohy
IMGP7545zm-o.jpg (738.86 KiB) Zobrazeno 4007 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 12 mm
Čas expozice: 1/50 sec.
Clona: F/5.6
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Zdravím, tak tady nic moc, neprší, nesvítí, nefouká, tak jsem se pustil do přípravy oběda. Levný, dietní bude. Celerové placičky s br. kaší. Křehký salát k tomu. Mám chvilku, placičky dusím pod dekou, brambory na ortel uvařením a rozšleháním čekají...
Zdenku ahoj, tramvaje, dobré vzpomínky na dobu, když jsme byli malí kluci... Krasiny vlečňáky, byly běžné a líbily se mi, ale motoráků Krasinů, bylo jen pár, taky pěkné kousky... Nojo, staré tramvaje, trolejbusy, kde ty časy jsou...
Zdenku, vzpomněl jsem na staré doby, kdy nebyla na konečné točna a musela se souprava rozpojovat a motorák připojit z druhé strany...myslím, že na Harfě to tak fungovalo... Tata můj, jezdil nějaký čas jako průvodčí z hloubětínské vozovny...šejdr, stál za prd...