Josef01 píše:Nojo je to asi jako s kofolou. Všechno v tom highendu fotí stejně, je to jenom o pocitech.
No jo, ale kdyz je foceni kreativni cinnost, tak i ty pocity muzou hrat ve vysledku roli...
Josef01 píše:Nojo je to asi jako s kofolou. Všechno v tom highendu fotí stejně, je to jenom o pocitech.
Alda píše:Zdravím všechny "Lejkaře". S posvátnou úctou nakukuju do vašeho vlákna.
Já osobně bych si vystačil s monochromem a jedním sklem. A už nikdá bych
memusel řešit žádné barvy...
OVal píše:Mirku, zdravíma souhlasím.
Josef01: Spíš bych zůstal u té Fujiny- zejména pokud máš už více objektivů. A případný upgrade fotovybavení směřoval spíš tímto směrem - na X-Pro2
MiraM píše:Ahoj Josefe.
A co DP1 ? Ještě nedávno jsi ji měl. Už je na pravdě boží? Nejsem povolán vyjadřovat se ke koupi Leicy, ale když si představím co jiných radostí se dá užít za ty peníze....M
Stanley 900 píše:A což teprve umělecký fotograf Miroslav Tichý...![]()
Ten fotky i ručně domalovával a stačil mu aparát z papundeklu a objektiv vybroušený z plexiskla usazený v trubce od záchodu
Nevím, nejsu profík a na velkej celuloid jsem fotil jen cca rok v útlém mládí a pak již jen na 35mm -konofilm (ta velikost na kterou se přepočítává ohnisko kvůli srovná ní a jak to nemáš rád...), kde na tak malém políčku by šla retuž leda mikropentelekou a pod mikroscopem...Stanley 900 píše:Asi nevíš, o co jde... v tomto případě
Tak to je nádherajosef38 píše:Něco málo, ještě od přívozu.
MiraM píše:Ahoj Josefe.
A co DP1 ? Ještě nedávno jsi ji měl. Už je na pravdě boží? Nejsem povolán vyjadřovat se ke koupi Leicy, ale když si představím co jiných radostí se dá užít za ty peníze....M
Josef01 píše:
Jo to je ten ošklivý chtíč pořád mít něco nového. Dneska jsem zase přemýšlel o Ricohu GR IIMáš pravdu, měl bych vytáhnout ze šuplíku můj oblíbený DP1 a neřešil blbosti, máš naprostou pravdu!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků