Stanley 900 píše:Tak si tady reagujte sami na sebe...
Na vysvětlování mých vlastních názorů a zkušeností, od někoho nejsem zvědav...
Já si můžu na vlákně, kam chodím deset let, psát co chci a pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst...
Byla to JENOM reakce na jedno nepřizpůsobivé individuum, .....
Hele pane uraženej, pak ale nekritizuj jiný že si chtějí taky psát co chtějí, pokrytče...Krom toho -co chci..., jsou i nějaký ofic. pravidla diskuse!
-nepřizpůsobivý??? Jakože jsem se měl k Tobě lísat a pochlebovat Ti nekritcky?...
- A ještě k tomu, že jsi tady dlouho a můžeš (psát) co chceš... - podobně se chovali nadřazeně za socíku mnozí zaměstnanci i se dle toho odměňovalo - né dle píle a schopností, ale dle toho, jak dlouho jsi byl v podniku... Nově příchozím se povýšenecky sdělilo - "jsi mladej tak makej (za nejméně) a mlč a ač jsi konstruktér koukej zametat dvůr před halou... Ještě že je tato doba dávno pryč a cení se schopnost a píle a loajalita

Také mi připomínáš bezohledného řidiče porušujícího hrubě a nebezpečně předpisy, co řekl (přiznal) dokonce veřejně do rádia (veřejnoprávní Radiožurnál) , když jel dodávkou na D1 ve výluce v levém zúženém pruhu a omezením nad 2m (platí všetně zrcátek!) a navíc mnohem rychleji jak omezení na 80kmh:
"No podivéte se mladá paní, mě je už přes padesát let, tak přece nepojedu v pravém a 80kmh!"