Ahoj soudruzi ve zbrani

....co jsem stačil shlédnou alespoň za dvě poslední stránky, tak spousta pěkných fotek

. Přesně takhle to měl Jirulka na mysli....kdysi jsme na naše vlákno dávali jen fotky případně s komentářem kde a jak vznikly a neřešily se tu sáhodlouze ,,technické problémy" druhých

.....prostě každý sám za sebe a do druhých je mi houby. Tímto si musím i já ,,posypat hlavu popelem",že jsem se občas nechal strhnout a podporoval jsem to zbytečnými reakcemi....za sebe slibuji, že už to tak nebude ( a tématu o našem severočeském soužití už se také vyhnu )

.
Za mne od teď jako za ,,starých dobrých časů"....už jen fotky ( s případným komentářem ). Hezké nebo zajímavé fotky ostatních pochválím , ale že bych je někomu ,,odborně kriticky pitval" to ode mne nečekejte. Všichni tady jsme svéprávní ( tedy alespoň doufám

) a tak je na úsudku každého jakou fotografií se tady ,,prezentuje". A jen on sám coby autor ví, proč tak tmavou , světlou, saturovanou, pohybově rozostřenou , zrnitou či čb fotografii ,,stvořil" a nikomu jinému nepřísluší mu ji po této stránce kriticky hodnotit, protože mu do hlavy nevidí a jeho záměr nezná ! Howgh...dohovořil jsem !!

Snad jsem to napsal pochopitelně a nikoho jsem se nedotkl, protože to rozhodně nebylo mým úmyslem ! Mějte se všichni fajn a ať vám to pořád tak parádně fotí a dík všem za pochopení mého ,,duševního výlevu"....budu se snažit aby byl poslední

.
Karlík