Alda píše:Ty bláho, to je teda maso! No tam bych se nehamoval hodit pikslu "cyklonu Bé"...
Ale notak, lidi(!) se tam baví a nikomu neubližují!!!

Na vojně byli zlejší až zákeřně, bílí, cikán jen když byl zahnán do ouzkých tzv do kouta!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(osobní zkušenost kdy jsem byl na severozápadě u bigošskýho pluku a kdy na mě vytáhl nůž cikánek malinkej a že mu musím vyměnit(!) kanady, že se mu rozpadly, ale že velitel jej poslal k šípku a neřešil to... Vyjel jsem na něj slovně neozbrojen, cooo okamžitě ten nůž schovej! Nebo ti boty nevymemním!

Další zkušenost - jak jsem po 89. podnikal, poznal jsem nejvíc hajzlíků z Brna a bílejch podrazáků, podvodníků a neplatičů, a naopak z Mikulova nebo ze Zlína ke mě jezdili slušní Romové, někteří makali u stavební firmy, jiní dokonce podnikali a někteří jezdili tvrdě makat do Rakouska a pak měli a platili a slušně se oblíkaj, bydlej i jezdí

A do "třetí nohy" - Když jsem řídil stavbu v Brně nebo na D1 u Kroměříže..., makali ručně jak barevní většinou jen "barevní", ostatní si vozili zadky v autech a abgrech. Byl jsem nydmíru spokojenej a dokonce uhlídali vercajk což není jen lopata a pod. ale i Laser a pod.
Tedy soudit lidi, prosím, individuálně a dle činů a né vzhledu! Jinak je to nacismus, nacionalismus