Karlík
josef38 píše:ODSakEda píše:Zrovna ty, co to žlutý listí máš barevný zase až až
No, nechtěl jsem původně na Tvůj příspěvek vůbec odpovídat, ale koukám, že po posledních Tvých "bubácích", které jsi zde ukázal asi budu muset.![]()
Viz třeba tento:
download/file.php?id=92672
Tak tento obrázek a nejen ten, je značně podexponovaný, takže podle toho, že je tmavý, není vůbec znát, jestli je zrovna špatné počasí. Jen se nějak nezdařilo v autě nastavit v tom "svuňku", jak píšeš, správně expozici.![]()
Ale jestli to byl umělecký záměr, budiž, ale potom nevím, proč se vyjadřuješ kriticky k jiným obrázkům?![]()
Viz histogram v příloze.
Ohledně mých obrázků, netvrdím, že jsou všechny úplně "košér", některé možná přesaturované budou, ale podobné mi z mé RX1 lezou a já jsem s nimi spokojen a osobně mám takové rád.
Jeden Ti na ukázku posílám přímo v RAWu, tedy mnou neupravený a můžeš porovnat s mým obrázkem zveřejněným, kde jsem možná jen upravil poněkud jas a provedl restituci.
http://www.uschovna.cz/zasilka/LDD4H42H36LFUJ55-4UP/
Tak se měj hezky a byl bych nerad, aby se zde na toto téma rozpoutala nějaká vášnivá debata. Ber to prosím jen jako mou odpověď a už bych se nerad o tomto dále bavil. Děkuji za pochopení.![]()
Měj se hezky.Josef.
FDF píše:Včerejší (čtvrteční) odpolední úlovek. Už je to pokrájený a zamražený a dneska byla i smaženice.
Ano z mobilu a po dlouhe ceste K.O. z postele... Je to samej preklep no.Jarouš píše:Edo, ten poslední příspěvek jsi taky psal na cestě z mobilu? ...
ODSakEda píše:Ano z mobilu a po dlouhe ceste K.O. z postele... Je to samej preklep no.Jarouš píše:Edo, ten poslední příspěvek jsi taky psal na cestě z mobilu? ...Neumis cist mezi radky?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků