Zdravím všechny dobronáladníky ve spolek, Jožko ta "upravená" fotografie nyní vypadá opravdu jako
s archívu někdy s 30tých let

. K té Izraeli jsem se dostal jako slepý k houslím. Začátkem června mi
kamarád nabídl, zda nechci letět s nimi, že by jsme byli 4 do auta a náklady by byly nižší. Byli jsme tam
4 dny a bylo to dost hektické-od rána do pozdního večera + 40ky vedra. Dva dny v Jeruzalému, Staré město,
Arabská čtvrť, Nové město, jeden den Palestina, Mrtvé moře, řeka Jordán, výšlap do hor v poušti a poslední
den Tel Aviv. A celá ta sranda mě přišla na nějakých 8litrů. Je to velmi zajímavá a fotogenická země a možná
se tam ještě někdy vypravím. A chtěl bych se tam pohybovat sám, abych měl více času na focení, a ne takový
frmol, podle toho také ty moje fotky vypadají

. A také se na kvalitě podepsal foťák co jsem tam měl, Panasonic
LX5 s prťavým snímačem. Takže se neboj, vem ženu a vypravte se tam, dám ti kontakt na levné a kvalitní ubytování.
Moniko v hostelu jsem se bavil s několika singl ženami co tam také cestovaly samy a naprosto v pohodě...
V ulicích skoro na každém kroku narazíte na vojenské a policejní hlídky, ale je to nutnost, jinak by je arabi
do jednoho vyzabíjeli, ale jak jsem zmínil již výše, cítil jsem se tam naprosto bezpečně a nehledě na to, že
když jsem se tam na něco ptal, nebo potřeboval poradit, tak Izraelci byli neuvěřitelně vstřícní a přátelští,
obzvlášť, když zjistili, že jsem z česka...

- P1030774 (2).JPG (614.2 KiB) Zobrazeno 4216 krát
- EXIF-Data
- Ohnisková vzdálenost: 5.1 mm
- Čas expozice: 1/500 sec.
- Clona: F/4
- ISO: 80
- Whitebalance: Automaticky
- Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
- Model: DMC-LX5
- Expoziční program: Landscape mode (for landscape photos with the background in focus)
- Exposure bias: 0 EV
- Metering mode: Pattern

- P1030680.JPG (330.71 KiB) Zobrazeno 4216 krát
- EXIF-Data
- Ohnisková vzdálenost: 5.1 mm
- Čas expozice: 1/800 sec.
- Clona: F/4
- ISO: 80
- Whitebalance: Automaticky
- Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
- Model: DMC-LX5
- Expoziční program: Normal program