ODSakEda píše:Jedna z cest z "práce" z auta pro "piráta" Josef38 :
(jak velký se ti toto (1750px na šířku) zobrazuje v prohlížeči a jak velký - myslím jen relativně - vůči ploše monitoru, nemusíš nic měřit) když to stáhneš?)
josef38 píše:ODSakEda píše:Jedna z cest z "práce" z auta pro "piráta" Josef38 :
(jak velký se ti toto (1750px na šířku) zobrazuje v prohlížeči a jak velký - myslím jen relativně - vůči ploše monitoru, nemusíš nic měřit) když to stáhneš?)
To je jednoduchý.
x : 100 = 1750 : 2560.
Takže v procentech to máš asi 68,3% délky plochy monitoru.
Tedy mám-li zobrazení v původní velikosti.
Nevím, jestli tohle Tě zajímalo?
ODSakEda píše:AnoTedy nyní pro tebe už je i FullHD, natož 1500px obrázek, málo
Brzy již možná pochopíš, proč jsem lačnil po UHD, kterémuž jsi se tak trochu ušklíbal
(že to musím vidět malý nebo špatně a pod...) I proto mi přišly malinkatý a neotrý zde fotečky po sice ne nutném umělém zvětšení, natož ty pod 1500px..., abychnekoukal na pidiobrázky
Pokrok nezastavíšGratuluji alespoň k tomuto Tvému posunu nahoru (velikostí i pixelama
ale i širokoúhlým poměrem stran
). Třeba se jenou také tzv. "dostaneš do klubu" UHD, 4K
josef38 píše:ODSakEda píše:AnoTedy nyní pro tebe už je i FullHD, natož 1500px obrázek, málo
Brzy již možná pochopíš, proč jsem lačnil po UHD, kterémuž jsi se tak trochu ušklíbal
(že to musím vidět malý nebo špatně a pod...) I proto mi přišly malinkatý a neotrý zde fotečky po sice ne nutném umělém zvětšení, natož ty pod 1500px..., abychnekoukal na pidiobrázky
Pokrok nezastavíšGratuluji alespoň k tomuto Tvému posunu nahoru (velikostí i pixelama
ale i širokoúhlým poměrem stran
). Třeba se jenou také tzv. "dostaneš do klubu" UHD, 4K
Do podobné přihlouplé debaty se vtáhnout nenechán.
Proto, non comment![]()
Stanley 900 píše:Neotvírat přílohu v podezřelých mailech a už vůbec ne ji odzipovat a spouštět
ODSakEda píše:Proč přihlouplé?Já su přející Ti a jen mě zajímalo čistě technicky, jak jinak to nyní vidíš, nic víc nic míň
![]()
Stanley 900 píše:Josefe, správně, je to o ničem a milo úplně...
ODSakEda píše:premekh píše:To jsou vymoženosti, pera pro leváky... Musím teda přiznat, že i ve mě je kus leváka, protože mobil držím téměř výhradně v levý. Nevím proč, ale pravou se mi hodně blbě ovládá a napsat pravačkou SMS mi dělá problémy. Obzvlášť u dotykových telefonů. Levačkou bez problémů. .....
No a jakou rukou jsi dával úder hokejkou! za mlada? A kterou nejčastěji řídíš auto!?Já su pravák, ale úder jsem dával levou! a levou! i líp řídím auto - to asi proto, že pravou musím(e) řadit (v práci, svoje auta mám už dlouho v automatu
)
Alda píše:Ahoj Jožko, zajímavé počtení o Ztracence, a nádherný snímek (to jsi fotil z rogala?).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků