Tak jsem byl tolik natěšenej, jízdenky připravené skoro 14 dnů předem...a pak jsem s blížícím se datem už jen doufal, že se rosničkáři zase netrefí

. Bohužel tentoktrát jim to vyšlo skoro na minuty

. To dobré světlo fakt chybělo ( JirkaV kdysi napsal - když je sluníčko, tak to fotí každýmu volovi)... a tak se ani žádné zázraky nekonaly

. Když se namíří objektiv k obloze a než se stiskne spoušť už tam jsou kapky na skle a bylo úplně prd platné, že jsem foťák stále strkal do igelitového pytlíku - ta voda padala shora a bylo jí dost. Vypadá to zajímavě u TV kamery- jako že prší, ale fotit s tím nejde

!! Lidé se schovávali pod křídla B-52 jako kuřata pod kvočnu ...hodně divnou atomovou

Oproti létům minulým byla návštěvnost o dost nižší, protože ti co měli rozum zůstali raději doma

. Ti s menší mírou rozumu tam pak pobíhali v zelených pláštěnkách jako na cvičení CO

....armáda se aspoň zbavila enzetů
A abych nebyl peskován, protže jsou zde i tací

- než začlo lejt, tak jsem se snažil s 5100, ale potom jsem "to své jmění" raději schoval

do batohu a pokračoval s Pan FZ-150, pokud jsou "podmínky", tak to s ním docela jde a hlavně je pohotovější než ta "nutná logistika zrcadlovek", na handlování objektivů moc není čas, jednou jsou éra daleko a když se přiblíží tak i to krátké ohnisko telátka je na ně moc dlouhé a výměny se nestíhají, tady se nejde bohužel rozmýšlet jako u šachů