...je to dobou ,která takovouto ,,výchovu" ( slušnost = slabost , cesta k ,,úspěchu" je agresivita a bezohlednost )  bohužel nepotlačuje, ale naopak ,,tiše toleruje"
 ...je to dobou ,která takovouto ,,výchovu" ( slušnost = slabost , cesta k ,,úspěchu" je agresivita a bezohlednost )  bohužel nepotlačuje, ale naopak ,,tiše toleruje"   . Ono v době kdy má národ ,,společného nepřítele,, tak jsou k sobě lidé o to víc vstřícní a ,,sounáleží" spolu. V okamžiku kdy tato doba pomine hledají ,,nepřítele" kolem sebe. A je to jedno jestli pro politickou , náboženskou , světonázorovou , sexuální ( a já nevím ještě jakou jinou ) rozdílnost...nebo chceš-li ,,odlišnost".
 . Ono v době kdy má národ ,,společného nepřítele,, tak jsou k sobě lidé o to víc vstřícní a ,,sounáleží" spolu. V okamžiku kdy tato doba pomine hledají ,,nepřítele" kolem sebe. A je to jedno jestli pro politickou , náboženskou , světonázorovou , sexuální ( a já nevím ještě jakou jinou ) rozdílnost...nebo chceš-li ,,odlišnost".Karlík
PS: nedá se to samozřejmě vše dokonale vystihnout v pár větách , ale snad se to z nich dá pochopit. A tímto jsem s tímto tématem tady zkončil, a už jen zase fotky a DOBRÁ NÁLADA

. Ta fotka vznikla jako běžný cvak nastálé situace , ale je zajímavé, že kdykoliv si ji prohlížím na monitoru , tak mám pocit jako bych na tom místě ,,zase stál a díval se na to ve skutečnosti ". To se mi zatím u žádné mé fotky ještě nestalo...
 . Ta fotka vznikla jako běžný cvak nastálé situace , ale je zajímavé, že kdykoliv si ji prohlížím na monitoru , tak mám pocit jako bych na tom místě ,,zase stál a díval se na to ve skutečnosti ". To se mi zatím u žádné mé fotky ještě nestalo...
 ) ...
) ...