Zdravím všechny pohodáře
Pěkně jste se zase rozjeli, k tomu je o jednoho pohodáře víc a to je moc prima, tak vítej.
Nové fotky nemám, chystala jsem se na ocúny na Kařez, pak jsem dala přednost jiné aktivitě a od pátku by u nás ani psa nevyhnal. Jak to bylo Na samotě u lesa,

. Zato mám skvělý zážitek z jelení říje. Seděli jsme ve čtvrtek nad vsí na posedu, jeleni troubili všude kolem, ale žádného jsme neviděli. Protože bylo těsně před úplňkem a jasno, vydali jsme se jelenům naproti. Přes strniště asi půl km až jsme došoulali na okraj pole kde se pásly laně. Jeden jelen byl mezi nimi a neustále je "sbíjel" do houfu, druhý byl nad polem na okraji lesa. Oba na sebe neustále troubili. Doufala jsem, že uvidím jelení souboj naživo, ale i když jsme čekali téměř hodinu, druhý jelen z lesa nevytáhl. I tak to byl skvělý zážitek s množstvím adrenalinu. Škoda, že u nás vytahují na říjiště jen v noci, kdy už není šance na fotografování. Přidám šuplíkovky ze Zbirožského potoka, doufám, že už jsem je nedávala, pokud ano, omlouvám se.
PS: Aleši, myslím, univerzita bude dělat se Zonerem, zkus se s nimi domluvit, už tady dokonce nějaká taková skupina měla svoje vlákno, zkoušela jsem najít, ale nepodařilo se mně.
Mějte se pěkně M.K.